Scandal

November 19, 2020 14:22

By

PUKLA TIKVA! Teodora OTPISALA Sanju! JEDNIM POTEZOM stavila do znanja da više nisu drugarice!

Da Sanja Stanković i Anđelo Ranković nemaju srama dokazali su svojim ponašanjem u Zadruzi gde su na korak do ljubavne romanse, a saznanje da su se tajno viđali u spoljnom svetu šokirali su javnost.

Tajno se viđali!

Ništa manje nisu iznenađene ni njihove bivše devojke Teodora Džehverović i Jovana Tomić Matora koja u više navrata nije mogla da obuzda bes i razočaranje.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Sanja je saznala da ju je Teodora otpratila sa Instagrama  i umesto da se opravda i izvini drugarici, ona je osula paljbu tvrdeći da ju je pevačica ogovarala.

– Ako je istina da me je Teodora blokirala na društvenim mrežama samo ću reći da joj nikada ništa loše nisam uradila. To što joj Anđelo nije rekao za naša viđanja nije moj problem i oni to moraju sami da reše – rekla je starleta i dodala:

 -Na kraju krajeva, Teodora misli da ne znam koliko ružnih stvari je pričala o meni dok mi je glumila drugaricu. Nije znala da sam dobra sa osobama kod kojih je svašta izgovarala. Nećemo glumiti neko prijateljstvo jer nas dve nikada nismo bile prijateljice. Ako misli da sam imala nešto sa Anđelom, neka misli. Stojim iza toga da smo uvek bili samo drugovi i da smo se viđali da pričamo o problemima koje imamo.

Matora ni ovaj put nije ostala imuna na Sanjine reči, pa je napala bivšu i stala na Teodorinu stranu.

– Sram te bilo! Zajedno smo išle kod Teodore u stan! Ovo je samo potvrdilo sve sumnje koje sam imala. Koliko sam shvatila, kada sam ušla u “Zadrugu 3”, Anđelo i Sanja su se videli oko 20 puta. Ovaj odnos nije druženje, to je tačno i to svi sem njih dvoje vide – urlala je Matora.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ/ PRINTSCREEN