Scandal

28 Marta, 2021 16:00

PUKLO prijateljstvo! JK OTPRATILA Mariju sa Instagrama!

Zbog haosa koji je izazvala diskvalifikacija takmičarke Zvezda Granda Vanje Knežević, puklo je prijateljstvo Marije Šerifović i Jelene Karleuše! Naime, nakon Marijinog zvaničnog saopštenja u vezi sa spornom situacijom i diskvalifikacijom Vanje Knežević, Jelena je otpratila Mariju sa Instagrama, a kako smo videli, Marija i dalje prati JK. Inače, evo šta je Marija izjavila i čime je naljutila svoju koleginicu iz žirija i dobru prijateljicu JK:

Puklo prijateljstvo

Ja nisam dželat, ne mogu ja nikoga da diskvalifikujem – rekla je Marija piše SCANDAL!, a onda je dodala:

Imam samo jednu stvar da kažem. Svi su prenaglašeno odreagovali. Jelena je sve shvatila previše lično. Ne mogu da kažem da je reagovala ishitreno jer ona dobro zna šta radi. Vanja nije trebalo pak da deli sporni sadržaj jer im na početku svake emisije kažemo Deco, polako, pazite šta kačite i objavljujete – izjavila je Marija piše SCANDAL!, a onda je JK napisala:

Povodom izjave Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od „obukla si se ko tetka“ prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude „psihičko zlostavljanje“, već je to deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi show biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača – napisala je JK, piše SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL