Svet

4 Aprila, 2021 17:00

PUKLO PRIJATELJSTVO! Vidić javno ISPROZIVAO Seku Aleksić!

Još jednom estradnom prijateljstvu je, po svemu sudeći došao kraj, i to zbog vakcinisanja. Saša Vidić ozbiljno je zamerio nekadašnjoj prijatlejici Seki Aleksić što je jednim svojim statusom dovela delotvornost cepiva u pitanju, odnosno da li pomažu ili ne.

Saša Vidić isprozivao Seku!

Dotična zagovara antivakcinaštvo, što je zakonom zabranjeno. Ja sam jako kategoričan ka tim ljudima koji su antivakseri. To sto radi mislim da nije dobro, to je moj stav – rekao je Vidić za SVET, da bi na pitanje, ako su već dobri, zašto joj kritiku nije uputio privatno, u poruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa)

Kad javno zagovara antivakcinarstvo, ja javno i odgovaram – rekao nam je Saša, koji nije propustio priliku da Seku isproziva i na polju njene duhovnosti koju ona već duže vreme propagira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Tuman, sveto mesto svakodnevno posećuje na hiljade vernika kako bi prisustvovali grupnoj molitvi i celivanju moštiju svetog Jakova i Zaosima, kaže ona. Sve je to ok za rani srednji vek, nego zar ti nisi išla na vantelesnu oplodnju? Šta više propagira te laži. Još jedna javna i jadna antivakcinska poruka biće verbalno kažnjena. Znam te, znaš me. Mislim da Seka sem manastira treba da poseti i neku kovid bolnicu. Seka ceo život vidi a ne vidi, čuje a ne čuje – izjavio je Vidić o Aleksićki, koja je u međuvremenu prestala i da ga prati na instagramu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET