Otac Rade Manojlović
Svet

17 Septembra, 2021 17:00

Rada i Haris u PANICI! Zbog KORONE ne može da ZATRUDNI!

Rada Manojlović uspešno se oporavlja od korona virusa, jer prati sve preporuke lekara, ali mračne priče koje kruže među prijateljima čine nervoznom i nju i Harisa.

Rada i Haris u panici!

Sad svi imaju nešto da joj kažu, kakav je to virus, šta napada, oštećuje… Čega se sve nisu naslušali. Samo je uznemiravaju pričama kako trajno stradaju pluća, srce, bubrezi, reproduktivni organi, kako devojke koje su želele da zatrudne to nisu mogle posle korone – kaže Radina komšinica i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Haris Berkovic (@_harisberkovic)

Napravili su joj haos u mozgu. Rada tim teorijama nije pridavala značaja jer sluša lekare i veruje u medicinu, ali kad toliki broj ljudi počne da ti piše razne stvari, malo se zabrineš. Jeste da nije planirala sad da rađa, ali svakako želi da jednog dana sa Harisom zasnuje porodicu, da imaju decu, pa ju je sve to malo zbunilo. Doktori kažu da nema razloga da brine i da će dece biti, ali svašta im prolazi kroz glavu. Haris nije paničar, on je smiruje, ali cela familija je sad tera da pije vitamine, da se čuva, svekrva joj šalje čajeve. Džaba su digli paniku, nema zime za Rajku, zdrava je ona kao dren – kaže njena komšinica iz Četereža.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ