Rada Manojlović i Haris Berković
Svet

6 Avgusta, 2022 15:00

Milan je bio greška: Haris traži drugu šansu, Radi je obećao da će se promeniti

Rada Manojlović i Haris Berković shvatili su nakon nekoliko meseci pauze i njenog pokušaja da ga zaboravi pored Milana Stankovića, da ljubav nije nestala.

Rada Manojlović i Haris Berković na korak do pomirenja

Iako su to pokušali da drže u tajnosti, odali su se na jednom slavlju gde su zajedno pevali. Priču je prvi podgrejao Haris koji je objavio zajedničku sliku i otkrio da će se uskoro skupa naći na sceni i sve to začinio emotikonom, a kada su procurele slike sa nastupa, sve je prštalo od strasti i nežnosti.

Pročitajte: Svi su zaboravili da je Rada ljubila ovog lepotana – Evo gde je on i koga je zavoleo posle pevačice

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

– Njih dvoje nisu imali svađu, samo su se umorili. Radi je smetalo što se on ne aktivira više oko svoje karijere, što mnoge stvari radi da bi ga pokrenula, a njemu nije previše stalo… Uobičajene razmirice kakve imaju svi parovi sa dužim stažom. I iz čista mira su se razišli. Bukvalno, kao da su uzeli odmor. Onda se Milan našao tu da je teši, ko zna da li joj je on nečim punio glavu, ali brzo je bilo jasno da od njega nema ništa. On se dečko okrenuo Bogu, samo ide po manastirima, ko zna, možda se na kraju i zamonaši, kako se priča – kaže njena koleginica i dodaje:

Pročitajte: Rada neće kod Harisa – Skuplja pare za stan

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

– Rada i Haris su se u mnogo čemu našli, ozbiljni su, ne glume zvezde, drže do porodice. Uvek su bili prelep par, a vidi se da se i dalje vole. On je obećao da će promeniti neke stvari kod sebe i traži sad da mu da drugu šansu. Verujem da će uspeti, smo da im se ne meša niko – zaključila je ona.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ