Svet

27 марта, 2022 13:32

Astrolog predvideo RASKID Rade i Harisa! Slede joj godine iskušenja, evo kada će naći srodnu DUŠU!

Šarmantna pevačica Radmila Manojlović ovih dana ne prestaje da intrigira putem medija, kako zbog svojih jasnih stavova koje plasira putem društvenih mreža, prepucavanja sa Kristinom Kijom Kockar, ali vesti da je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, a ovu nemilu situaciju predvidela je i Ružica Kralj, poznati astronumerolog, koja je o ovoj temi govorila za Svet.

– Rada Manojlović ima takve brojeve koji se ne mogu spojiti sa Devicom, a upravo oni daju neku drugu sliku o njoj. Svoja je i tvrdoglava, ide glavom kroz zid, kako bi naučila životne lekcije. Teško zavoli, a kada se to desi, ta veza može da traje do beskonačnosti, dok joj se ne smuči. Trpeljiva je, te su njene romanse na duže staze. Kad ona odluči da preseče, tu je kraj svega. Mnogo se daje u ljubavi, u stanju je da sve da za svog partnera, ali kad shvati da je emotivno iskorišćena, povređena, prekida je preko noći. Trenutna veza joj je od prošle godine u krizi, mogla bi i da pukne, da dođe do raskida i svađa. Ali, bi moglo da nakon toga dođe do pomirenja. Ove godine joj ne savetujem da ulazi u brak, jer još sledeću godinu ima godinu iskušenja. Od 2024. godine je idealno za zavetovanje na večnu ljubav, pre toga ne, nikako – rekla je u dahu astronumerološkinja.

Pročitajte: Astronumerolog Ružica Kralj otkriva: „Ceca kroz ljubav plaća karmu, evo kada će sresti SRODNU dušu!

Pevačica se i dalje nije oglašavala ovim povodom, ali je na Tviteru i dalje aktivna, te je tokom jučerašnjeg dana podelila svog oca, kako marljivo radi na svom imanju u Četerežu, gde Rada pronalazi beg od stvarnosti i gradske vreve.

Pročitajte: Komšije u čudu! Ne veruju da su Emina i njen brat ovo uradili sa rodnom KUĆOM

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET/A.S

FOTO: Ivan Vučićević