Rada Manojlovic
Scandal

24 Marta, 2022 11:25

Posle bruke na nastupu pukla veza? Rada Manojlović ne sme da izađe na oči Harisovim roditeljima!

Rada Manojlović šokirala je nastupom bez donjeg veša i to baš u Gradačcu, rodnom mestu njenog dečka Harisa Berkovića gde mu i dalje žive roditelji. Da li zbog bruke koja je momentalno pukla na društvenim mrežama, tek Rada nije prespavala kod svekra i svekrve već u lokalnom motelu što je i snimila Ekipa Paparaco lova koja je Radu pratila pre i nakon nastupa.

Rada Manojlović ne sme da izađe na oči Harisovim roditeljima

U medijima se već neko vreme spekuliše da je ljubavi Rade i Harisa došao kraj jer se već dugo ne pojavljuju zajedno. I na nastupu  Rada je bila bez svog dečka iako su svi očekivala da je podrži na svom terenu. Ona je došla je u pratnji sestre, i dva nepoznata momka, za koje se  ispostavilo da su muzičar i obezbeđenje.

rada manojlovic

PROČITAJTE: Rada će skrenuti! OTKRIVAMO TAJNU koju kriju Rialda i Haris Berković!

Nakon nastupa Rada Manojlović je sa sestrom odmah sela u automobil, ali iako su je paparaci čekali ispred kuće Harisovih roditelje ona nije otišla tamo. Mnogi su pomislili da će se uputiti u Harisov stan, ali je Radu vozač odvezao do motela gde je prespavala što je dodatno podgrejalo priče da između rade i Harisa nešto ne štima.

kuca roditelji haris berkovic

Printscreen YouTube

I mnogima u publici bilo je čudno što Haris nije iskoristio priliku da dođe u rodni Gradačac,da obiđe prijatelje, porodicu i proveseli se sa njima na Radinom nastupu, a sve je još više zbunilo što pevačica nije otišla kod njegovih roditelja budući da je on bio čest gost u kući Radinog oca u Četerežu. Možda samo nije htela da ih budi i uznemirava u sitne sate ili je pak bilo sramota posle bruke koja je pukla zbog njenog stajlinga.

PROČITAJTE: Konstrakta UHVAĆENA u šetnji sa mužem (VIDEO)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/YOUTUBE PRINTSCREEN