Svet

March 20, 2023 16:44

By

Radu Manojlović pokrali najbliži: Ovo je cifra bez koje je ostala

Rada Manojlović pokradena

Rada Manojlović nedavno je donela drastične promene u svom životu i odlučila da promeni saradnike.
Nakon što je saznala da je potkradaju, rešila je da prekine saradnju sa tadašnjim menadžerom a na njegovo mesto postavi svoju rođenu sestru.

Pročitajte: Rada Manojlović pokradena – Koštalo me seljačko poštenje

Zdravstveno stanje Rade Manojlović

Instagram

– Nije tajna da je Rada jedna od plaćenijih pevačica na estradi. Iako odavno nije objavila hit jer i sama kaže da joj se ne žuri i da čeka da joj se pesma desi, za njene nastupe traži se karta više i ona spada u red plaćenijih pevačica – započinje izvor, pa otkriva kako je Rada Manojlović pokradena.

Pročitajte: Samo joj je molitva potrebna – Rada Manojlović u teškom stanju, bleda kao krpa i izmučena u bolnici 

Stan Rade Manojlović

Ata images

– Međutim, Rada je tek sada, posle godinu dana, shvatila da je saradnici potkradaju i da je ostala bez gomile para! Bukvalno je opljačkana, ukrali su joj 150.000 evra, možda čak i više. Mnogi su pokušavali da joj otvore oči i da joj stave do znanja da mora da promeni tim ljudi sa kojima radi, ona nije htela da poveruje sve do trenutka dok ih nije uhvatila na delu. Svojim očima je videla da to nije “kraduckanje”, već ozbiljan lopovluk, pa je konačno rešila da raspusti stari tim. Od tad je njena sestra Maja postala menadžerka koja joj zakazuje nastupe i sada oba ima uvid u sve poslove.

Pročitajte: Rada Manojlović zbog ljubavi završila na lekovima – Paralelne veze joj došle glave 

Rada Manojlovic

Rajko Ristić

– Inače, da sve bude gore, svi ti koji su je krali, umesto da se pokriju ušima, oni su toliko drski, pa joj šalju i uvrede i preteće poruke. Rada je za sada to iskulirala, ali ako to bude ponovljeno, obratiće se nadležnima – zaključio je izvor za Scandal.

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN