Ljubavni život Rade Manojlović
Svet

March 5, 2022 17:00

By

“Rada Manojlović je spoj neukusa i jeftinoće”: Poznati stilista nije štedeo pevačicu, ove reči bole! (FOTO)

Rada Manojlović je od početka svoje karijere na meti modnih kritučara, ali i publike koja češće komentariše njen vizuelni izgled nego samo pevanje. Svojim načinom oblačenja skoro uvek podeli publiku. Nekima se njena garderoba nimalo ne dopada i nazivaju je “jeftinom i neukusnom”, dok je drugi brane rečima da šta god da obuče biće prezgodna. Pevačica je sestru Mariju zadužila za svoj izgled, a sada i za šminku, jer ko će da baca tolike pare na šminkere pred svaki nastup i snimanje.

– “Spoj seljakluka, neukusa i jeftinoće”,“Lepa si, ali ne znaš da se obučeš definitivno, konsultuj se sa ljudima koji imaju ukusu i oblače javne ličnosti. Ti si izašla iz sela, ali selo iz tebe nije”,”Treba ti stilista. Takva riba, a gle na šta ličiš”, “Jel će sestra i novi album da ti radi, da malo prištediš?”samo su neki od komentara  na društvenim mrežama.

Pročitajte: OVAKAV UDARAC NIJE OČEKIVALA! Rada Manojlović prekinula kontakt s BRATOM, razlog je snaja!?

Stilista i modni kreator David Ćurčić šokiran je modnim izadnjima pevačice i apeluje da pod hitno unajmi neki stručni tim:

– Radin celokupni izgled je horor. Stajling je totalno iz nekog drugog vremena, tako zgodna i slatka ostala je zarobljena tamo. Nisam siguran da li je sestra vodi ka rubu propasti, koliko vidim Rada samu sebe vodi ka tome, mislim na vizuelni deo. Jedini savet koji bih joj dao jeste da svoj izgled prepusti ljudima koji zaista mogu da joj pomognu. Koliko god ona volela sestru, i sestra nju, mislim da u sve to treba da se uključi neki poznavatelj dobre estetike, budući da one to nisu. Mislim da Rada nesvesno štedi na tome i to puno i verujem da je jedini iznos koji daje jeste farbanje i nega kose, tačnije frizera plaća,  dok sestra ne nauči i to da radi.

Pročitajte: Anabelu uvredio kolega, ona mu žestoko odbrusila: “Igrao si se u pesku dok sam ja imala hitove!”

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević