Scandal

March 26, 2022 14:00

By

Od Harisa Berkovića ni traga, ni glasa, Rada Manojlović se sada divi ovom muškarcu! (FOTO)

Pevačica Rada Manojlović veoma je ponosna na svoje poreklo i rodno selo Četereže, gde je i odrasla. Njen otac, maćeha i rodbina i dalje žive u ovom kraju, a upravo oni su je naučili svim domaćinskim poslovima, te kad god ima slobodnog vremena odlazi u porodičnu kuću i pomaže najmilijima. Oduvek je isticala koliko voli da odmara u svom malenom mestu, gde je svi stanovnici dočekaju s osmehom, a to joj je i dobar beg od gradske vreme.

Rada je veoma aktivna na društevnim mrežama, naročito na Tviteru, gde njene objave dosežu čak do 10. 000 ljudi, a sada je sa pratiocima podelila fotografiju svog oca na traktoru, a onda ga i javno pohvalila.

– Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum. Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Koliko je njemu dobro! Kralj ističe Manojlovićeva.

Pročitajte: Rada Manojlović ponovo nastupala bez gaćica! (FOTO i VIDEO)

Tviter printscreen

– To ti je otac? E sad te još više cenim. Poljoprivrednici su naše bogatstvo. Ja sam za ekonomsku teoriju fiziokrata i da je najvažnija poljoprivredna proizvodnja – oglasio se jedan od pratilaca, a pevačica je odmah krenula da hvali svog oca, s ponosom.

– Daaa, to je tata, poljoprivrednik, automehaničar, tezgaroš na pijaci, sve pomalo. Ali poljoprivrednik najviše, voćarstvo i ostali poslovi na selu. Hvala puno – objasnila je i Manojlovićeva, a potom je zapazila još jedan komentar koji joj se dopao, te je nastavila dopisivanje putem Tvitera.

– Ovaj narod je neuništiv! Nek je živ i zdrav ćale! – na šta je završila pobedničkom rečenicom.

– To i ja kažem aahahahah, ćale kao pravi predstavnik ovog naroda, uvek nesto skarabudži, ima rešenje za sve i ide dalje, nema predaje i odustajanja – zaključila je.

Pročitajte: Pre Lepe Brene ljubio je fatalnu plavušu! Ovo niste znali o prvoj ŽENI Bobe Živojinovića! (FOTO)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Ivan Vučićević