Star

30 Marta, 2021 12:00

Rada na RUBU egzistencije? Prodaje IMANJE u Četerežu za 15.000 EVRA!

Zbog finansijske krize koja ju je zadesila usled pandemije korona virusa, pevačica Rada Manojlović navodno je rešila da proda imanje u Četerežu za 15.000 evra.

Rada prodaje imanje!

Prema pisanju domaćih medija, Rada se konsultovala sa ocem i maćehom, koji nisu bili za to da se imanje proda, ali pevačica ne odustaje od svoje namere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝚛𝚊𝚍𝚖𝚒𝚕𝚊 RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Imanje koje je Rada kupila pre dve godine ima nekoliko ari i nalazi se pored njene porodične kuće u selu Četereže. Njena porodica je tu gajila organsku hranu, koju su delom prodavali i na lokalnoj pijaci, ali je Rada sad rešila da to ipak proda. Pričala je sa ocem i maćehom i rekla da bi mogli da uzmu solidan novac ako njive stave u oglas, a to bi im značilo jer u ovom trenutku ne znaju kada će da počne da tezgari. Štek koji je imala se skoro potrošio, a nastupa nema. U vreme krize Rada je spremala nove pesme, već je pričala o tome da joj je Haris pomogao i dao određenu sumu novca, ali sada oboje ne nastupaju nigde – priča za Srpski telegraf izvor blizak pevačici i dodaje:

-Radi je otac odmah rekao da ne treba da prodaje njive i da će se već nekako snaći dok ne prođe kriza. Objasnio joj je da od zemlje uvek može da se živi i da ne treba da donosi nagle odluke, ali je ona odavno presekla. Rekla je da će uskoro da postavi oglas za prodaju i da je spremna da pregovara da se cena još malo spusti da bi što pre prodala njive -objasnio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝚛𝚊𝚍𝚖𝚒𝚕𝚊 RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Rada je povodom cele priče rekla da je prodaja imanja trenutno najpametniji potez koji je mogla da donese.

U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da se ima novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako – rekla je Rada za pomenuti medij.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ