Rada_Manojlovic
Star

24 Oktobra, 2021 19:00

Rada odbrusila kolegama: „Ja sam seljanka a vi ste kao urbani i pametni”

Rada Manojlović je već neko vreme na udaru zbog svojih teorija o korona virusu jer uporno odbija da se vakciniše!

Rada odbrusila kolegama!

Čak su i neke kolege počele da apeluju da se pevačici ugasi tviter nalog na kojem piše. Kako saznajemo, pevačici je muka što sa njom ispiraju usta i zameraju joj šta god da uradi ili kaže.

Rada je baš poludela, jer joj je dosta prozivanja i toga da je ismevaju i omalovažavaju. Pogotovo joj smeta što je glavna tema među kolegama, baš je pobesnela. Rekla je da više neće da ćuti i da će sada još jače da tvituje na svaku temu i iznosi svoje mišljenje. ‘Svi su pametni i urbani, samo je Rada seljanka, e pa, seljanka će da iznosi svoje mišljenje gde hoće i kad hoće, muka mi je lažnih moralista. Sada ću da komentarišem sve, jer što se više povlačim i gledam svoja posla, sve više udaraju po meni. Nesrećni su svi, zato i nemaju svoje živote!’ Baš je vikala, čak je i plakala koliko je bila besna kad je videla kako je napadaju na društvenim mrežama. Najviše je boli to što je kolege ismevaju jer je uvek sa svima bila korektna i nikad nije htela da ulazi u sukob ni sa kim. Gleda svoja posla, nikom nogu nije postavljala, a njoj i te kako jesu i svima je opraštala je. Više neće, sada će i javnost i kolege upoznati neku novu Radu – kaže naš izvor blizak pevačici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)


Pozvali smo Radu koja nije htela da duži na ovu temu.

Nemam šta posebno da kažem, šta god da kažem i uradim, naći će se neko ko će pokušati da me omalovaži, ali mogu da probaju, jer ja sam neko ko isključivo gleda samo sebe i ne interesuje me šta se okolo dešava i ko šta priča – rekla je Rada.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR