Star

December 8, 2020 21:00

By

Rada u STRAHU! Razdvojila se od Harisa! Svi detalji DRAME!

Pošto je situacija sa koronom sve opasnija, Rada Manojlović se spakovala i otišla u rodno selo Četereže da bi bila na sigurnom mestu i kako bi mogla da kontroliše svog oca koji je u rizičnim godinama i koji nikako ne sme da se zarazi koronom.

Zabranila ocu da izlazi iz dvorišta!

Kako piše STAR, pevačica se toliko plaši virusa da je zabranila i ocu i maćehi da izlaze iz dvorišta, pa sada samo ona ide u nabavku da kupi sve što im treba.


„Rada se baš uplašila novog talasa korone koji je najžešći. Zato je i pobegla iz Beograda gde je broj zaraženih sve veći i danima se ne smanjuje! U selu živi sa ocem, maćehom, sestrom Majom, ali i sa bakom, pa gleda da ih sve zaštiti. Čak je zabranila komšijama i rodbini da im dolaze u posetu, a po namirnice idu ona i sestra pod punom opremom. Nose i maske, i vizire, i rukavice. Njen tata Rade se pobunio, čoveku je dosadno da sedi samo u kući, ali Rada neće da popusti jer se plaši za njegov život. Deluje mu kao da je opet policijski čas, nigde ne mrda, a Rada im kontroliše svaki korak. Zato im je očitala bukvicu: ‘Nije vreme za druženje, vi ste stariji i ovaj virus je po vas mnogo opasan. Ako Maja i ja možemo da sedimo kod kuće, možeš i ti, neću da razmišljam da li negde možeš da pokupiš koronu.’ Čak je i Harisu rekla da sedi u Bosni i da ne ide nigde dok se sve ne smiri, pa se ni sa njim neće viđati narednih nedelja”, priča izvor za STAR i dodaje da Rada još ne zna ni da li će moći da peva za Novu godinu, iako već ima dogovoren nastup:

Rada je zakazala nastup za Novu godinu još pre dva meseca, ali ne zna još uvek šta će biti. Svaki dan se uvode neke nove mere i sve je pod znakom pitanja. Ali ona ne brine. Kaže da je mirna jer ima veliko domaćinstvo i plastenik, pa je sigurna da gladna neće ostati. Sad joj je najvažnije da niko od njenih ne oboli od korone jer ne bi podnela da ostane i bez oca. On i sestra Maja su joj sve na svetu, i ne bi podnela da se njima nešto dogodi”.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR