Svet

1 Novembra, 2020 17:00

Rada Vasić HIT INTERVJU! „Sanja ostavila Matoru jer NEMA ONU STVAR! Mina ide u raj jer SVIMA DAJE, a Čorba bi SKINUO GAĆE za Kristijana!“

Rada Vasić u intervjuu za magazin GOSSIP kaže da je u “Zadruzi” mnogo foliranata, a jedan od njih je i Toma Panić.
Primio se na Paulu, a ima ženu i dete. Sve to radi da bi opstao, kao i Čorba, koji se muva sa Tarom, a Kristijanov je fan. Da mu ovaj kaže da skine gaće, on bi to uradio.”
Je l’ te nervirao Kristijan?
“Čovek je čist, pedantan, voli da zabavlja ljude, ali mnogo laže, što sam mu i rekla. Ali bio mi je zanimljiv, kad priča, kao da gledaš film, mada naučnu fantastiku. Kaže da se isekao, videla se slanina, parče mesa, krv na sve strane, i on sam sebe ušiva. Ma kakvih se laži nismo naslušali, ali bilo je slatko.”
Pa kako misli da vi verujete u to?
“On je to u zatvoru pričao sam sa sobom i utuvio sebi u glavu da je to istina. Mi pričamo šta se dešava u kući, on preseče nas i priča svoje priče.”
Filip Car je problematičan i nasilan?
Filip Car je slab. On laje samo kad je pijan.”
Je l’ se Mina Vrbaški uozbiljila?
“Zna se šta je i ko je – radodajka. Žena će da ide u raj, neće u pakao. Daje svima, ljubi se sa svima. Ona je tu da rasturi, sastavi, sve po potrebi. Ko god da uđe, ona je njegova i super igra igru. Ona je super rijaliti domaćica, sve ih dočeka i ugosti kako treba. Kad će da daje ako ne sad.”

Rada: „Matora mi je pričala kojim je sve stvarčicama zadovoljavala Sanju!“

Da li će se Sanja i Matora pomiriti?
“Ma kakvi. Ja volim Matoru, ali nju je Sanja iskoristila. Rekla sam joj: ‘Da si muškarac, da imaš onu stvar da je zadovoljiš, možda te ne bi ostavila’. Onda mi je Matora pričala kojim je sve stvarčicama zadovoljavala. Eto, i ja sam naučila nešto. Razne neke igračke su koristile. Morala sam da se informišem, sve mi je objasnila. Glupo bi bilo da to ne znam kad sam već mogla da naučim. Dva puta sam sa njom u rijalitiju, morala sam malo da je bolje upoznam, pa makar preko seksa.”
Je l’ još neka lezbijka tamo?
“Pa, Rijalda. Kenana je uzela kao paravan. Ja sam je pitala da li voli muškarce ili žene, ona kaže i jedno i drugo. Svako veče ide kod Matore u krevet da je masira, pa je Matora ljubi po vratu. Matora je pita koju pozu voli, ona joj sve priča.”
A šta misliš o Lili inspektorki?
“Ona žena ne zna ništa. Ljuti se na sve i svašta. Nije loša, ali… Katastrofa kako je Miljana nasankala da se skine skoro gola i da se tamo guzi, naskače na one figure. Pitala sam je je l’ radi u nekoj javnoj kući. Ona ne nosi gaće. Više puta sam joj rekla: “Lili, pička ti se vidi”. Ona je cela sređena, izdepilirana. Vodi računa. Ima tetovaže, uradila one mačije oči, ima veštačku kosu. Vidi se da je domaćica, ha-ha-ha. Dok je bila mlađa, možda je bila dobra riba, sad mi liči na trandžu. Zapazila sam joj velike uši, veće su joj i ruke nego kod muškaraca. Nosi obuću 42. Nema ništa žensko na sebi. Sin liči na nju, ali možda je ona zapravo otac bila. To je na zapadu normalno. Kad se savijala, da izvineš, ono je nešto preterano zgužvano, je*em li ga. Ja sam se čudila šta ima između nogu. Ona nema ni glas ženski”.

Ceo intervju sa Radom Vasić možete pročitati u novom broju magazina Svet GOSSIP!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET