Scandal

16 Jula, 2020 20:00

Rade Lazić uzvraća UDARAC! Kristijan je MIŠ! Njemu je prošlo i vreme za ŠAH, a kamoli za MAFIJANJE!

Nakon što je Kristijan Golubović po ko zna koji put izvređao Radeta Lazića sa kojim ima sukob još od Farme, Rade je odlučio da ispriča sve za SCANDAL!

OVO MU NEĆE OPROSTITI!

Naime, bivši zadrugar kaže da se ne plaši Golubovića i da i te kako zna kako da se obračuna sa njim! Čak ga ne plaše ni Kristijanove pretnje smrću!

„Svakako ću ga tužiti, ali naglašavam da se ne plašim tog miša! Njemu je prošlo i vreme za šah, a kamoli za mafijanje. Ali pošto mnogo priča, moraću da ga tužim i da mu zapušim usta. Psovao mi je dete, a to se ne prašta!”,  započinje Rade i nastavlja:

„Ovog puta idem do kraja! Čovek ima ograničen fond reči, pa ću ga verbalno urnisati! Ne znam samo kako tako veliki vernik truje srpsku decu… Čudi me da još nije skoknuo do Crkve Svetog Marka da zapali sveću. Nisu mi jasne ni budaletine koje podržavaju tog indijanca. On je običan klošar koji od kriminala ima samo sporednu ulogu u filmu Vidimo se u čitulji”, rekao je Rade za SCANDAL!, spreman da se do kraja obračuna sa Kristijanom, a kako smo načuli, sasvim je izvesno da će se njih dvojica naći oči u oči u sledećoj sezoni Zadruge, pa ćemo epilog gledati uživo.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES