Scandal

10 Februar, 2022 16:14

Radin otac progovorio o ćerkinoj svadbi sa Harisom: „Pre je bilo sramota kad je momak mlađi!“

Kao što je SCANDAL! objavio, svadba Rade Manojlović i Harisa Berkovića uveliko se sprema! Pravi se spisak zvanica, veća se još  koji hotel da zakupe, tu je, naravno, polemika i oko orkestra… Rada priželjkuje venčanicu iz snova…

Rečju, kao što smo i objavili, sve će biti na nivou!

Međutim, Rada mora da ispoštuje želju svog oca, a to je da Haris dođe po nju u Četereže i da je povede po svim našim običajima pred matičara.

 

To će biti komplikovano, jer je Haris u Bosni, Rada je u Srbiji, tako da bi mnogo izgubili u vremenu. Međutim, Rade je čovek modernih shvatanja. Neće se on buniti ni ako njegova Rada krene na venčanje iz neke hotelske sobe – objašnjava nam izvor i dodaje:

PROČITAJTE: Nada Topčagić OTKRILA: „Rada Manojlović lupetara i zato sada mora da trpi“!

Rada zamišlja sve kao jednu divnu i idiličnu bajku. Hoće da se okupe svi njeni najmiliji, kao i Harisovi, naravno. Nju njegovi mnogo vole, vide da mu je odana i verna. Baš su je prihvatili kao svoje dete i nemaju ništa protiv udaje, tako da se očekuje idilično veselje – zaključio je naš izvor, a Radin otac kaže da još uvek ne zna ništa o tim planovima, ali da ćerku u svemu podržava.

Dečko k’o dečko, šta ja znam. Sad je takvo vreme… Da je to bilo pre, u moje vreme, možda bih se i bunio. Mlad je dosta, to je tad bila sramota. Danas je sve normalno, po 20-30 godina razlike. Što bih ja sad lupao glavu, u ovo malo života, pa da razmišljam ko će šta da kaže?! Čestitaju mi mnogi za zeta i pitaju da li je bio kod mene, a ja nemam pojma – objasnio je Rade.

PROČITAJTE: Duško Tošić potpisao papire! Karleuša još uvek ništa ne zna!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN