Star

19 априла, 2022 19:00

Rada nikada neće zaboraviti ovaj dan: Duša mi se raspadala dok mi je umirala na rukama

Radina majka preminula je veoma mlada

Rada Manojlović ostala je bez majke kada je imala 19 godina, a pevačica ne može da zaboravi životnu tragediju kada joj je majka umrla na rukama

instagram/printscreen

Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane – kaže Rada Manojlović sa tugom u glasu i dodaje:

Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima – priznala je pevačica.

Radina majka preminula greškom lekara

Te slike ne mogu da izbacim iz glave i samo ljudi koji su doživeli nešto slično mogu da me razumeju. kada krenem da razmišljam o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli. Zato se trudim da ne razmišljam. Ubedila sam sebe da je moja mama negde na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim sa tim – rekla je Manojlovićeva, koja je istakla da je njena majka bolovala od izlečivog tipa kancera, ali da je preminula greškom lekara.

Rada_Manojlovic

Bojan Vuković

Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karcinom grlića materice, i to je onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili su tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala. Suluda mi je ta njihova odluka, jer bi joj doktori danas sigurno odmah sve izvadili, posebno što je ona tada već imala dvoje dece. Igrali su se sa njenim životom i moja sestra Maja i ja ostale smo bez majke – otkrila je Rada, pa dodala:

Pročitajte: Radina majka je preminula, a njen otac se ponovo oženio! Ovako izgleda njena maćeha!

Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: „Idi pevaj“. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada – rekla je Rada Manojlović.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: Informer

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN