Svet

13 Septembra, 2021 15:10

Radu Manojlović OPLJAČKALI na nastupu! Uzeli torbu i sat!

Pevačicu Radu Manojlović opljačkali su za vikend dok je nastupala u jednom klubu van Beograda. Pljačka se dogodila dok je nastupala, tako da oni nije ni bila svesna da su u bekstejdž navodno upali lopovi u nameri da je opelješe.

Radu Manojlović OPLJAČKALI na nastupu!

Dok je obezbeđenje bilo oko pevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca navodno su se krišom zavukla u sobu gde su Radi bile stvari, a gorile su ih sprečile da odnesu 500 evra i sat roleks koji vredi 7.000 evra.

Kako prenose mediji lopovi su iz sobe poneli pevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Pljačkaši su videli da u torbi ima keša. Verovatno nisu ni brojali novac kad su videli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi videli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da beže. Obezbeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je video da seva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Posle smo videli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smejala, znate već nju. Samo je rekla: „Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odneli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući – priča izvor, prenosi Kurir.rs.

FOTO: GAJA