Svet

8 Maja, 2022 17:30

Rajko Šerifović ostavlja sina bez ičega? Isplivala istina o njegovom testamentu!

Iako je Marija Šerifović uvek vodila računa o svom ocu Rajku, među njima je I bilo i burnih svađa koje je otac nemilice iznosio u javnost i time nervirao ćerku. Sada, kada je posle operacije i amputacije morao da bude smešten u dom, Marija je na sebe preuzela sve troškove, ali u brigu o ocu godinama već aktivno je uključen i Rajkov vanbračni sin Danijel Pavlović.

Rajko Šerifović izgladio odnose sa sinom

Rajko je nedavno priznao da ga sin obilazi, brine o njegovom zdravlju i da imaju jako blizak odnos kao da su živeli zajedno, a naročito je s ponosom isticao da je Danije školovan i ima zvanje profesora. To je u Kragujevcu pokrenulo nagađanja šta će Rajko od imovine ostaviti sinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijel Pavlović (@danijelpavlovic)

-Sa ocem sam u sjajnim odnosima. Što se njegovog testamenta tiče, ne bih pričao o tome, neka je meni otac živ i zdrav. Nisam materijalista, kome će da ostavi svoje nasledstvo i sve što ima veze sa tim meni je totalno nebitno – kaže Danijel i objašnjava zašto se povukao iz javnosti:

– Iskreno dosadilo mi je to. Ja sam kao mlad ušao u celu tu priču, preko noći sam postao poznat širom regiona preko Operacije trijumf, cela bivša Jugoslavija me je znala. Gostovao sam po emisijama, snimao pesme, ali sve to me je malo smorilo pa sam odlučio da se povučem i posvetim autorskom radu, školi pevanja i psihologiji. Muzika, ali iza kamere.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Inače, pričalo se i da nije bio u dobrim odnosima sa polusestrom Marijom Šerifović, a kakvi su sada Danijel iskreno priznaje:

– Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se pisalo. Marija i ja smo otvorili školu pevanja 2011.godine i to je već projekat sa dugom tradicijom. Priče da smo u svađi su totalne gluposti. Marija i ja se redovno čujemo, ona je dobro hvala Bogu. Najnormalnije funkcionišemo jer najbitniji su porodični odnosi.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Instagram