Poruka Anastasije Ražnatović
Svet

October 19, 2022 22:34

By

Anastasija ovo nije zaslužila: Gudeljeva majka i sestra javno uvredile Ražnatoviće

Raskid Anastasije i Nemanje na pomolu

Anastasija Ražnatović je nedavno otputovala u Sevilju, kod dečka Nemanje Gudelja, međutim, ono što se trenutno dešava nagoveštava da u njihovoj ljubavi baš i ne cvetaju ruže.

Taman kada je Ceca najavila Tasino preseljenje u Španiju, porodica Gudelj je učinila nešto što je sve iznenadilo.

Pročitajte: Ovo se zove ljubav – Anastasija i Gudelj zajedničkom fotografijom potvrdili najlepše vesti, Ceca plače od sreće (foto) 

Selidba Anastasije Ražnatović

Foto: Instagram

Kako piše, Hello!, Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja su otpratile sa Instagrama Cecu i Anastasiju, a zatim su isto to učinile i Ražnatovićke.

Podsećanja radi, članovi porodica Gudelj i Ražnatović su jedni o drugima od početka govorili biranim rečima, a pojedini mediji preneli su da se Anastasija toliko dobro slaže sa Nemanjinom majkom Oliverom i sestrom Vanjom da čak zajedno izlaze u grad.

Pročitajte: Ne kriju koliko se vole – Anastasija i Gudelj u prisnom zagrljaju izgovaraju reči prepune ljubavi (video) 

Instagram printscreen

Njih dve su prisustvovale i Anastasijinom 24. rođendanu, a na proslavu su došle zajedno sa Cecom Ražnatović, koja nije krila da je oduševljena ćerkinim novim dečkom, kao i njegovom porodicom.

Nikome nije jasno šta je dovelo do “sukoba” između majki poznatog para i da li će posle svega raskid Anastasije i Nemanje biti neminovan.

Instagram printscreen

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM