Izjava Dejana Dragojevića
Svet

December 4, 2022 10:00

By

Uradila mu je ono što nije ni Dalila, Dejan raskinuo sa Aleks: Zbog nje sam na lekovima

Raskid Dejana i Aleks usledio je nakon višednevnih skandala

Ulazak Aleksandre Nikolić u “Zadrugu 6” niko nije očekivao. Iako su delovali skladno i srećno, pa ju je Dejan Dragojević ispratio u rijaliti podržavajući je, njihovoj ljubavi došao je kraj što je i pobednik prethodnog rijalitija potvrdio. Naime, raskid Dejana i Aleks usledio je nakon nekoliko dana razmišljanja šta mu je činiti, međutim danas je skupio hrabrost i priznao da ne želi da nastavlja sa dosadašnjom devojkom zbog svih njenih afera u Beloj kući.

Pročitajte: Raskid Dejana i Aleks je neizbežan, Dragojević konačno progovorio o Aleksandrinim aferama – Ne znam šta da mislim, previše laži tu ima

Raskid Dejana i Aleks

Foto: Printscreen YouTube Zadruga

On je u svom javnom obraćanju do detalja ispričao šta mu je sve smetalo i zbog čega se odlučio na ovakvu odluku:

– Sve što se dešava trenutno, što imate priliku da pratite… Niko nije kriv za ovo što se trenutno dešava i trenutno radi. Stvar je u tome da je Aleksandra, tvrdim, u top 5 najgorih, najpokvarenijih ljudi koji su kročili u rijaliti. Meni kaže da me voli, a sve što radi meni čini neko zlo… Da ja opet doživljavam neku torturu – počeo je Dejan pa dodao:

Pročitajte: Dejan Dragojević šokirao priznanjem – Idem kod popova i hodža da skinem magiju, činim sve što mogu da se spasem

Raskid Dejana i Aleks

– Neću da se budim svako jutro i da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan zumiram slike i gledam da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi tamo i druži se sa svima onima sa kojima sam joj zabranio to! Zna da me to povređuje, i to radi i dalje! Zna da ne sme to da radi. Kaže da me voli, a čini mi zlo. Smetalo mi je sve odmah sa Zvezdanom. Sve što radi radi u inat meni. Kad se pomirila prvi put sa Miljanom shvatio sam sve. Aleks hoće da za**be i Maju i Milicu, skontao sam. Milica je skontala da Aleks ima kvarne postupke prema njoj. Ima ciljeve, hoće da pobedi rijaliti učesnice. Zvezdan je neki njen tip. Završio sam na tabletama zbog svega što radi! Ja mogu sad da uđem u “Zadrugu”! Ona zna šta sam sve radio za nju – naveo je Dragojević u snimku na Jutjubu.

Raskid Dejana i Aleks zapanjio je sve njihove fanove, ali je Dalilin bivši suprug objasnio da mu je dosta stresa u životu i da je tokom ovih meseci shvatio da Nikolićeva nije ona prava:

Pročitajte: DEJAN DRAGOJEVIĆ POSTAJE OTAC, ALEKS TRUDNA?! (VIDEO)

Dejan Dragojević pobedio u Zadruzi 5

Foto: Ata Images

– Sedi u gaćama kod Zvezdana na krevetu. Zašto priča u šiframa? Šta se krije? Čitam komentare svako jutro… Ja neću to! Nisam bio za to da uđe u rijaliti, priča da sam je podržao, nije to bilo tako. Potpisala je ugovor brže-bolje, iako je imala para dovoljno. Ne znam ni šta je potpisala tačno, iskreno. Počela je da se presvlači po garderoberima dugo, samo da je neko vidi – dodao je poslednji pobednik “Zadruge”.

– Pre tri meseca je ovo počelo da se dešava sa njom, hvala Davidu koji me je izvukao iz najveće depresije. Priča non stop o lisicama, komunicira sa Zvezdanom, naglo provođenje vremena sa Filipom, spominjanje one tamo i nekih situacija… Ako nju moj razvod toliko kopka, zašto se ne odvoji od Zvezdana, koji je zauzet, oženjen? To ti imponuje. Zar ne treba da se skloniš?! Ona je ostala! Svaki epitet joj odgovara, ne pobuni se kada joj glumica Miljana ustane i kaže, već podmetne nogu. Ili ćeš, ako te volim i poštujem, uzvratiti to, ili… – završio je vidno uzrujani  Dragojević potvrdivši da je raskid Dejana i Aleks neminovan te da se sigurno neće pomiriti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Instagram