Svet

16 Oktobra, 2020 20:00

RASKRINKANI! Anđelo VARAO Teodoru, a Sanja Matoru! Radili im IZA LEĐA! (VIDEO)

Da u Zadruzi sve izađe na videlo dokaz je i okupljanje zadrugara za crnim stolom kada su u pitanjima gledalaca raskrinkani Anđelo Ranković i Sanja Stanković!

Pravdali se kako su znali i umeli!

Došlo je do pravog haosa kada se spomenuo odnos Teodore Džehverović, Anđela i Matorine bivše devojke Sanje.

– Da li je Teodora znala da ste vi išli u bioskop i da ste se viđali? – glasilo je pitanje za Anđela.

– Nije, zato što nismo bili zajedno, Teodora i ja nismo u kontaktu odavno. Sanja i ja smo se u januaru videli. Da li ti je spomenula da je bila sa Markom, Milošem, Anđelom tada i tada? – pitao je Anđelo Matoru.

– Ja verujem da je Anđelo muvao! Rekla mi je ko je sve muvao od strane tvojih prijatelja. Nabacio je njegovim prijateljima, a on se loži na nju – odgovorila je Matora.

– Nismo se mi tako dogovorili, niko nikoga nije cimao za bioskop, videli smo se i ona je predložila da odemo u bioskop. Ne mogu ja ovo – pravdao se Anđelo, a Marija se ubacila:

– Oni su bili zajedno. Anđelo je nagovarao Matoru da se okane Sanje, kako bi sebi oslobodio put. Daj, Sanja, niko nije glup. Pošto si ti varala Matoru, on je varao Teodoru!

Sanja je prokomentarisala kako je Anđelo za njen rođendan završio sa nekom devojkom.

– Anđelo i Sanja i dalje imaju potrebu da bleje i provode vreme zajedno, ne moraju da se ustručavaju zbog mene. I ja mislim da su Anđelo i Sanja imali nešto, nisu čista posla. I Sanji sam rekla da sam sigurna, ako bih uzela njen telefon, da bih našla njihove prepiske sada. Nikada mi neće izaći iz glave onaj njihov klip iz izolacije, kada su se češkali i mazili – iskrena je bila Matora.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ