DrAGANA MIRKOVIĆ
Svet

5 фебруара, 2022 13:00

Raskrinkani milioni Dragane Mirković! Evo kako pevačica dolazi do para!

Bogatstvo Dragane Mirković tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

DRAGANA MIRKOVIĆ

ATA/IMAGES

Pročitajte: Dragana Mirković nije htela da krije suze od dece! Evo kako je to uticalo na njih!

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije- pevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pesama dolaze na stari način, kupovinom diskova. Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Došla do 100.000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

Evo kako pevačica dolazi do para!

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zavničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi nezanemarljivu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi Dragane i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizi, komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pevačica. Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti televizije, doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

DrAGANA MIRKOVIĆ

ATA/IMAGES

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta „Net Worth Celebrities“ iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj „primerak“ automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Pevačica ne krije da je odličan poznavalac ove marke vozila, ali i da je njen muž Toni ipak, daleko veći stručnjak od nje.

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

Sajt „Alpja Life“ koji je Draganu uvrstio u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presek njenog bogatstva. Da li će rezultat premaštiti ovih 100 miliona dolara?

Pročitajte: OD PORUKE NA FEJSBUKU SVE POČELO! Svi detalji venčanja Verice Rakočević i Veljka!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso.rs

FOTO: ATA/IMAGES