svet

10 Avgusta, 2019 21:00

RASPADANJE U NEPODNOŠLJIVIM BOLOVIMA! Isidora Bjelica poslala poruku koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Isidora Bjelica je poznata kao neko ko o svakoj temi priča otvorena, pa i onda kada je u pitanju njena bolest.

Spisateljica se dugo borila sa rakom jajnika, tražila je sve moguće lekove ali uspela je. Međutim, poslednjom objavom zabrinula je javnost.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila svoju sliku, a pored nje priču o eutanaziji i o tome da čoveku koji je bolestan treba dozvoliti da prekine svoje muke.

„E sada mi je zaista prekipelo – slučajno videh kako gospodja koja se histerično protivila uvodjenju eutanazije raspituje kada je najbolje da se uspavaju pas i mačka da se ne muče. Vrlo zanimljivo jako smo samilosni prema kucama, macama, konjima sto je divan izraz ljubavi ali zato čoveku ne mogu da se olaksaju najstrašnije muke kada je jasno da je kraj“, započela je Isidora, a onda progovorila o najtežim mukama.

https://www.instagram.com/p/B06teuLJxuB/?utm_source=ig_embed

„Ne bih poželela tim ekstremistima da dožive ili vide kako je to kad se raspadaš u nepodnošljivim bolovima, kada si postao biće bez iijedne ljudske osobine jer si samo čista bol, ostaci čoveka koje se raspadaju u najstrašnijim mukama i kad je jasno da nema šanse da ti bude bolje već je to agonija koja traje. Nečiji život ok – njegova moralna odluka – ali moramo da imamo pravo na milost kao kuce, mace i konji- pitam se da li su ovi agresivni protivnici eutanazije koji mašu problemom zloupotrebe ikada gledali agoniju ljudskog bića koje vole a koje trpi nesnošljive bolove i muke, koji vapi da se užas završi… eutanazija mora biti pravo izbora – pa ovi protivnici neka budu milostivi prema ljubimcima a sebe slobodno nek izlože najjezivijim mukama raspadanja i najmonstruoznikeg bolnog kraja! Samo napred gospodo! Maca ne može da bira da li ce joj dopasti milostiv gazda koji želi da je spasi agonije, ali čoveku mora biti pravno omogućeno da može da izabere -kada ima situaciju u kojoj nade nema- da li ili ne želi eutanaziju“, zaključila je ona.

AUTOR: Svet