Scandal

February 5, 2021 10:11

By

Rasta hteo da ZAPALI na more, ovo mu je UNIŠTILO planove!

Prvi osnovni sud u Beogradu pre nekoliko dana ukinuo je pritvor reperu Stefanu Đuriću Rasti i L.B. koji se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu.

Po izlasku iz zatvora hteo da zapali na more!

Naime, po izlasku iz zatvora reper je hteo da otputuje na more, ali se, prema pisanju domaćih medija, razočarao kada je od advokata čuo da ne sme nigde da mrdne sve dok traje sudski postupak protiv njega.

Kako Kurir prenosi, reper je neposredno po dolasku kući odabrao destinaciju koju je želeo da poseti, ali je po savetu roditelja prvo pozvao jednog od svojih advokata kako bi proverio da li postoji prepreka za to, zbog sudskog procesa koji se vodi protiv njega. Advokat mu je navodno objasnio da mu nije dozvoljeno da napušta adresu boravka na kojoj je prijavljen dok se proces protiv njega ne završi. Kako tvrdi sagovornik pomenutog medija, Rasti je ovo saznanje veoma teško palo, ali nije imao drugog izbora osim da se pomiri sa tom činjenicom. Kako se navodi, reper je svoje slobodno vreme posvetio isključivo ćerki Tari, koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, a koja je često kod njega, kako bi nadoknadio period koji je propustio dok je bio odvojen od nje.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ