Svet

November 26, 2020 23:00

By

Rasta u DEPRESIJI! Nova devojka ga HRABRI da IZDŽI, Ane nigde nema!

Stefan Đurić Rasta teško se miri sa odlukom suda o produženju pritvora! Jedan od čuvara u zatvoru otkriva za tabloid SVET da je Rasta pao u depresiju i povukao se u sebe, dok je u nekim momentima vrlo nerozan.

Devojka mu šalje poruke podrške!

– U, baš je popizdeo i smorio se kad je saznao da mu je produžen pritvor. Džabe svima priča u ćeliji da je marihuana za ličnu upotrebu kad je sud tih pola kila prepoznao kao količinu za prodaju. Realno, lik se bavi muzikom, producira, ima love, sigurno se ne bi time bavio, ali sud drugačije gleda. Sve je nervozniji. Iako među pritvorenicima ima dosta likova koji i pored svojih problema hoće da ga uteše, da mu pomognu, mislim da puca. Ćerku dugo nije video, prosto to nije dozovoljeno u ovom slučaju, a i da malo dete dolazi u zatvor bilo bi svakako bezveze – otkriva čuvar i dodaje:

– Sa druge strane, on je redovno konzumirao skank, ovde ne može to da koristi, pa ga po nekad uhvati kriza. Doneli su mu svesku i olovke. Vidim da s vremena na vreme piše nešto. Mislim da su tekstovi, pokušava na taj način da prekrati vreme i skrene misli – kaže zatvorski čuvar.

Inače, iako je Rasta tražio da bude sam u ćeliji, ta želja mu nije ispunjena, a sada mu je cimer postao i bivši fudbaler Partizana Nikola Malbaša koji se tereti za pokušaj ubistva narko-dilera.

Osim toga, ovih dana je postalo jasno i zašto je njegov advokat izjavio da nema ovlašćenja da Ani Nikolić daje bilo kakve informacije o Rasti jer on to nije dozvolio. Naime, priče da reper ima novu vezu sada su podgrejane tajanstvenim porukama koje mu preko radija šalje izvesna devojka. Ona naručuje njegove pesme i poručuje Rasti da ga čeka i da njihovu ljubav ništa neće ugroziti. Neki poznanici slavnog repera kažu da je reč o Dragani sa kojom je započeo romansu posle razvoda sa Anom, ali je sve krio zbog medija koji su mu zagorčali brak sa popularnom pevačicom. Ista ta devojka navodno je više puta viđena na terasi stana u kom je živeo posle razvoda, ali se on nikada nije oglašavao da to potvrdi ili demantuje. Šta god, jedno je sigurno, na bilo kakvu vezu sa Anom Nikolić definitivno je stavljena tačka i verovatno zato se ona i ne interesuje za to kako je Rasti u zatvoru.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET