Rasta i Marija Balaban
Svet

June 1, 2021 22:00

By

Rasta u STRAHU! Zbog Belivuka mu se SVETE?

Stefana Đurić Rasta dok čeka nanongicu kako bi odslužio kaznu koja mu je određena, svakodnevno se susreće s anonimnim pretnjama.

Svaki dan mu stižu pretnje!

Reperu stižu poruke kako na društvene mreže, tako i na telefon, on slučaj ne želi da prijavi policiji, već je svom obezbeđenju dao da reše taj problem i otkriju ko stoji iza svega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta)

Rasta ne zna ko bi i zbog čega njemu pretio. Razumeo bi da je u pitanju neka budala koja se okomila na njega, ali preteće poruke stižu sa različitih profila i brojeva telefona. Pisalo se kako je njega čuvalo obezbeđenje Velje Nevolje i kako ga je navijačka grupa Principi podržavala tokom boravka u Centralnom zatvoru, pa je vrlo moguće da zbog povezanosti sa ovim klanom neko želi da mu se osveti, ili da ga uplaši. Stvarno ne znamo šta im je cilj, Stefan nije iz tog sveta, oduvek je propagirao marihuanu i niko nije bio iznenađen kada je uhapšen, jer dobro je poznato da to konzumira, ali nije kriminalac. Nikom nije ostao dužan i koliko znam nema neprijatelje – kaže za Svet izvor blizak reperu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ