Rastina fotografija
Svet

March 19, 2023 12:30

By

Zašto tako da se upropastiš? Rasta operisao lice, više nije isti čovek FOTO

Rastina fotografija koju bi najradije zapalio, da može

Stefan Đurić Rasta otkako je kročio na javnu scenu ima jedinstveni imidž od kog ne odustaje. Dredovi, opuštena garderoba i pravac muzike je nešto što koliko god vreme zahtevalo od njega da promeni, čini se da do toga neće doći.

Pročitajte: Ovde će Rasta biti sahranjen – Ana Nikolić ne može da dođe sebi od šoka VIDEO

Rastina fotografija

Bojan Vuković

Trenutno je, po rečima njegovih fanova u nekoj vrsti medijske ilegale, verovatno sprema nove hitove, a i uživa sa novom izabranicom Marijom Balaban, kao i sa ćerkom Tarom za koju je veoma vezan. Reklo bi se da su ga razvod sa Anom Nikolić kao i kućni pritvor i boravak u zatvoru potpuno promenili, te da je reper sada našao balans u životu ne dozvoljavajući da išta poremeti njegov mir.

Pročitajte: Raskid je šansa za novi početak – Ana i Rasta ne mogu jedno bez drugog, Tara će biti presrećna

Rastina fotografija

Ivan Vučićević

Makar je tako bilo do nedavno, dok na društvenim mrežama nije počela da kruži stara Rastina fotografija. Naime, na njoj nema ništa od ovog čoveka danas. Vidno mršaviji, šatiran, kratke kose, bez dredova i brade reper je izgledao pre nešto više od 10 godina.

Pročitajte: Rasta joj ovo neće oprostiti – Ana Nikolić puca od ponosa, konačno pokazala ćerku FOTO

Rastina fotografija

Foto: Instagram

Pretpostavlja se da je slika nastala pre početka Rastine pevačke karijere, jer se na istoj vidi kako je on u nekoj vrsti nošnje, što tek ne ide uz njega. Bilo kako bilo, verujemo da bi Stefan poželeo da spali ovu fotografiju, da može, međutim ona je ipak isplivala u javnost i mnogi su se složili u komentarima da mu takav imidž uopšte ne stoji loše.

Pročitajte: Ana Nikolić ozbiljno bolesna – Priznala da odlazi na lečenje u inostranstvo, a Rasta preuzima brigu o ćerki

Rastina fotografija

Foto: Instagram

Podsećanja radi, Đurić dolazi iz obrazovane, intelektualne porodice, roditelji su mu profesori na Univerzitetu u Beogradu pa verujemo da je ovo na neki način bio i njihov uticaj dok sin nije shvatio šta želi od života i u kom pravcu treba da se kreće.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images