obrazovanje ćerke Ane Nikolić
Scandal

October 17, 2020 15:00

By

RASTINI RODITELJI OČAJNI! Mole Anu da im POMOGNE! „Odvedi mu Taru, samo ona može da SMIRI Stefana!”

Od kada je Rasta završio u pritvoru zbog sumnje da se bavi preprodajom narkotika, njegovi roditelji, inače ugledni akademski građani, prolaze kroz agoniju!

Ne smeju od bruke na ulicu da izađu!

Da sve bude gore, i Rasta jako teško podnosi pritvor i ćerka mu mnogo nedostaje, ali kako Ana Nikolić ima jasan stav o njegovoj sklonosti ka konzumiranju narkotika, pitanje je da li će mu dozvoliti da viđa dete kada izađe iz pritvora.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Rastini majka i otac ne znaju šta ih je snašlo, nisu očekivali da će im se desiti ovakav skandal – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

Oni nisu iz tog sveta, ne smeju od sramote na ulicu da izađu, a telefoni im zvone na minute. Zove ih rodbina, čitaju svašta po novinama, pa hoće da vide koliko je stvar ozbiljna. Baš ih je snašla propast – objašnjava izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

I Rasta je loše, plaši se pritvora i samo doziva ćerku, ali Ana neće da popusti. Smatra da detetu nije mesto kod oca koji je bio hapšen i u pravu je, međutim, Rastina majka je rešila da je pozove i da je kao majka majku zamoli da popusti i da dopusti Stefanu da viđa Taru bar jednom nedeljno kad se završi agonija! Ona veruje da će ga to ojačati i da će onda lakše bataliti tu drogu koju stalno konzumira. A da li će Ana da popusti, ne znam, mada ne verujem – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ