odnos Marije Šerifović i Jelene Tomašević
Svet

25 Avgusta, 2022 14:00

Krila je suze i poniženja, ali sada je dosta: Isplivala istina o neprijateljstvu Marije Šerifović i Jelene Tomašević

Rasvetljen odnos Marije Šerifović i Jelene Tomašević

Malo je poznato da su dve pevačice koje spadaju u najbolje na našim prostorima školske drugarice, kao i da su rame uz rame učestvovale na mnogim muzičkim takmičenjima pre nego što su započele profesionalnu karijeru.

Pop pevačica Jelena Tomašević pre nekoliko nedelja imala je čast da nastupi s Andreom Bočelijem, slavnim italijanskim tenorom i jednim od najlepših glasova današnjice. Ovo je jedan od najvećih uspeha u karijeri naše pop zvezde, koja je svojevremeno predstavljala Srbiju na Evroviziji, i to u Beogradu, nakon što je pobedu na ovom takmičenju odnela Marija Šerifović.

Pročitajte: Ne kriju sreću – Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti suprug Ivan i ćerka Nina presrećni

Zanimljivo je to što je sticaj okolnosti hteo da Evrovizija na ovaj način poveže dve pevačice koje važe za najbolje na našim prostorima, budući da se one poznaju još od detinjstva i da su, na neki način, godinama bile rivalke.

Naime, i Jelena Tomašević i Marija Šerifović pohađale su gimnaziju u Kragujevcu, a Jelena je od Marije starija godinu i nekoliko dana. Kako je Šerifovićeva jednom prilikom ispričala, njih dve su od gimnazijalskih dana učestvovale na istim muzičkim takmičenjima, na kojima je Jelena uvek odnosila pobedu.

Foto: Ata Images

— Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Dur-u te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: „E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj„, ali da, bila sam jako ljuta — ispričala je Marija kroz osmeh u emisiji „Šok tok“ pre nekoliko godina.

Pročitajte: Ja da ispadam jadnica ne želim da mi se vrati – Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, kraj velike ljubavi

Foto: Ata Images

Ona je tada istakla i da gaji veliko poštovanje prema koleginici Jeleni, koja se zatim obratila Mariji putem snimka.

— Mara je uvek bila kraljica i kad je bila mala. Ona je uvek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvek kad pomislim na nas kad smo bili deca, uvek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala hvala Bogu i do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosledna sebi i svom karakteru i svojoj muzici — istakla je Jelena.

Pročitajte: SCANDAL intervju – Marija Šerifović – Ostavite više Džejlu na miru, niko ne misli kako je njoj u pojedinim trenucima

rajko šerifović

Foto: Rajko Ristić

I ona se prisetila njihovih gimnazijalskih dana i istakla da su Marija i ona uvek podržavale jedna drugu.

— Mi smo išle u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gde smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pevačima današnjice. Tako da, Maro, samo napred, uz tebe sam i puno te ljubim i volim — ispričala je Jelena.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images