Scandal

11 Oktobra, 2020 18:00

RAT BIVŠE I SADAŠNJE! Ana Sević zavila Darka u crno, Marina hoće da se UBIJE!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Darko Lazić se ponovo našao na ivici egzistencije budući da mora što pre da isplati bivšoj ženi Ani Sević 10.000 evra koliko duguje za alimentacije!

Darko mora da rasproda sve!

Ana je imala strpljenja i razumevanja zbog njegove saobraćajne nesreće i drugih problema u kojima se našao u međuvremenu, ali pošto je sada ona u poodmakloj trudnoći, a njemu nije palo na pamet da joj uplati ni jedan jedini dinar, morala je da ga tuži!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана

Ali ni to nije sve! Da Darko duguje samo Ani, lako bi rešio problem, ali njemu su za vratom i drugi dugovi prema zelenašima i još nekim prijateljima, a kako je korona ugrozila mnoge, svi traže svoje! Zato je, kako nam prenosi izvor, Darko prinuđen da rasproda sve što ima ne bi li se rešio dugova! U sve je upućena i njegova verenica Marina Gagić s kojom ima sina Alekseja, pa je u Lazićevom domu u Brestaču sve napetije!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана

Mislim da je Darko došao do zida sa problemima. Anu razumem, morala je da ga tuži jer čeka drugo dete, a o Loreni sama brine i sve ona obezbeđuje. Nije žena imala drugi način da dođe do novca koji njenom detetu po zakonu pripada – započinje naš izvor i dodaje:

Sa druge strane, Darko se hvata za glavu jer više nema od koga da pozajmi budući da već duguje na sve strane i svi ga jure. Roditelji takođe ne mogu da mu pomognu jer su i sami u kreditima do guše. Oni su te kredite dizali dok je Dare ležao u bolnici i sada to vraćaju, i to jedva. Nema drugo rešenje nego da počne da rasprodaje imovinu – objašnjava nam izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана

Čak se nosi mišlju da proda kuću koju samo što je sredio, to je kuća u kojoj živi sa verenicom i sinom. Zapravo, to mu je izgleda jedino rešenje i on je to onako izokola rekao Marini, ali tek tada je nastao haos. Devojka je očajna, samo mu ponavlja da će se ubiti jer ne zna više gde bije. Rekla mu je: Ja sam mlada, nemam ni 25 godina, a od kada sam sa tobom, znam samo za probleme! Večito si u nekom haosu, nemam više snage, plašim se da će nas neko ubiti! Bolje onda sama da presudim sebi – prepričava nam izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) дана

Darko je smiruje i ubeđuje da će se sve rešiti, ali nije više ubedljiv. Ona ga je već napuštala i sa sinom odlazila kod oca i majke. Mnogo je tereta palo na nju mladu, nije mogla da izdrži sve Darkove gluposti, ali voli ga, pa mu je to nekako oprostila i vratila se verujući da više neće biti problema. Međutim, ovo sa Anom i neisplaćenim alimentacijama ju je dotuklo. Htela je i nju da napadne, ona misli da je taj stan koji je Darko ostavio Loreni dovoljan, nije znala da je on dužan da plaća i alimentacije jer joj nije ni rekao. Baš je imala strpljenja za njega, kao uostalom i Ana, ali mora da postoji neka granica. Pričaju po selu kao Ana je zavila Darka u crno, ali ja se sa tim ne slažem. Ona ima pravo na svoje, odnosno da se bori za svoje dete, kao što i Marina treba da se bori za sebe i Alekseja. A Darko… Od srca mu želim da reši ovaj problem, mada ne znam kako će – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!