kija i ana
Svet

20 Maja, 2022 22:42

Rat među pevačicama: Milica Pavlović posvađala Kiju i Anu Nikolić

Sukob pevačica zbog koleginice

Pevačica Kristina Kija Kockar će izgleda, ući u rat sa Anom Nikolić, i to zbog druge koleginice, sa kojom, kako se šuškalo, nije baš u najboljim odnosima.

Naime, Ana Nikolić je objavila svoju demo verziju Milicine nove pesme, a Kija je to, u novom broju Sveta, žestoko osudila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Sukob pevačica: Milica posvađala Kiju i Anu

– Ne znam sve detalje, ali Milica je dobila dobar marketing. Postoje jasni kodeksi, mnogi od nas imaju pesme koje su kupili drugi pevači, ali meni nikad ne bi palo na pamet da tako nešto objavim. Isto tako i drugi imaju moj materijal. Ima mojih pesama kod Severine, Anastasije, Edite. Kako bi bilo da one puste njihov demo? To se ne radi – izjavila je Kija, a Ana joj na ove reči nije ostala dužna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Pročitajte: Skandal o kom bruji Srbija – Milica Pavlović i Lukas zaratili, menadžer Saša otkrio istinu o sukobu s pevačicom

– Ne bih ja rekla da sam doprinela bilo čijem marketingu. Milicu poštujem i volim. Ona je jedna od retkih koja vredno radi, ulaže u sebe, u karijeru… Mogu da zamislim kako se osećala zbog svega toga. Meni je ceo album izašao u demo verziji tri dana pre objavljivanja, tako da znam kako joj je. A što se tiče komentara i tih što komentarišem, šta da kažem hejteri su u stvari moji najveći fanovi – rekla je Ana za „Una“ tv, verovatno aludirajući na Kijin komentar.

Da li će se sve završiti na ovome, ili će se sukob pevačica i dalje nastaviti, ostaje da vidimo.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN