Star

17 Marta, 2021 17:00

RAT Rialdine PORODICE i Karića!

Rialda je poznata po britkom jeziku, pa za crnim stolom često iznosi svoje mišljenje koje se mnogima ne dopada! Tako je nedavno napala misicu Jovanu, pa je Osman Karić brže-bolje odbranio snajku i preko Instagrama opleo po Rialdi rekavši da je sponzoruša koja bi sve dala da se baškari na njegovom bazenu u vili na Zvezdari.

Rat sa Karićima

Poznato je da Osman zna da bude surov u svojim komentarima, ali da za Rialdu kaže da se nabacuje Stefanu, pored misice i Kenana mi je stvarno budalaština. Naziva je sponzorušom, samo ne znam po čemu je on to video. Sramota da tako priča i blati devojku koju i ne poznaje. Bolje bi mu bilo da se pozabavi svojim sinom Stefanom i tim orgijama koje su bile u njegovoj kući celo leto! Glupo je da priča da Rialda želi da rasturi vezu Jovani i Stefanu, a svima je poznato da je njena veza sa Kenanom najstabilnija od svih veza trenutno u kući – objašnjava jedna od Rialdinih drugarica za STAR i nastavlja:

U kontaktu sam sa Rialdinom majkom i ona u potpunosti podržava njenu vezu sa Kenanom. Oni kao par imaju armiju fanova. Lep su par i nema potrebe za ovakvim uvredama, pogotovo što Rialdina porodica nikada ništa za Stefana Karića nije rekla. Iznenađeni su, ali ne žele da se oglašavaju – objasnila je drugarica za STAR.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR