svet

July 4, 2014 10:30

By

Rat sa svekrvom se nastavlja: Gogi zabranjeno da prisustvuje pomenu svog muža

goga-610x805

Goga Sekulić bila je prinuđena da prvu godišnjicu od smrti supruga Igora Ramovića obeleži dve nedelje ranije jer joj je njegova majka Zorica Terzin zabranila da 11. jula, kada će se na njegovom grobu okupiti porodica prisustvuje pomenu.

Ona ne želi da se sretne sa snajom, s kojom se sudila zbog vlasništva nad stanom u kojem je pevačica živela s mužem, a koji je on nasledio od bake.

S druge strane, Gogu ne dotiče zabrana. Ni ona ne želi da bude na groblju sa svekrvom, a ne želi da vidi ni Igorovog oca Zorana, pa je zbog svega toga jednogodišnji pomen mužu koji je preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa dala dve nedelje ranije.

“Ja svekrvu nemam! Suprugu sam pola godine dala posebno, a i godišnjicu sam već obeležila. Želim da se na tu temu stavi tačka jer je to moja prošlost i ružan san”, rekla je Goga o svekrvinoj zabrani.

goga i igor

S druge strane, izvor blizak Zorici Terzin otkriva zbog čega je odlučila da snajku izostavi sa ovako važnog događaja.

“Poznato je da između Goge i Zorice vlada netrpeljivost. S obzirom na to da se približava godišnjica Igorove smrti, Zorica je već isplanirala da na groblju okupi porodicu i prijatelje, ali Gogu tog dana ne želi da vidi. Ona je revoltirana što je njena snaja uspela da povrati ključeve od stana u kome je živela s Igorom”, priča izvor blizak Terzinovoj i nastavlja:

“Goga je nedavno doživela šok kad je videla da je njeno ime obrisano s nadgrobne ploče koju je suprugu podigla s njegovom majkom. Oduvek ju je bolelo to što je Igorovi roditelji nisu prihvatili kao člana porodice, pa je prvu godišnjicu obeležila dve nedelje pre njih”, tvrdi izvor.

Zorica Terzin o svemu ovome ne želi da daje nikakve izjave za medije.

Izvor: Story
Foto: Life Content