Biković ulaže u nekretnine
Svet

September 22, 2022 19:00

By

DRAMA: Zbog rata i alarmantnog stanja u Rusiji odlučio da se povuče, Miloš Biković putem Instagrama održao govor na ruskom (foto/video)

Rat u Ukrajini ne jenjava a evo šta radi za to vreme Miloš Biković

Nakon što je Moskva zvanično objavila rat Ukrajini, naši glumci koji su tamo velike zvezde, a neki imaju i svoje firme spakovali su kofere i vratili se u Beograd. Miloš Biković i Miodrag Radonjić suvlasnici su producentske firme „Arhangel“ koja često snima i na teritoriji Rusije, a tamo su dugo već angažovani i Milan Marić, kao i Ivan Bosiljčić.

Pročitajte: Miloš Biković na meti napada – Glumac jednom rečenicom zapušio usta hejterima

Foto: Rajko Ristić

– Naravno da su zabrinuti zbog celokupne situacije jer žive i rade na tom tlu. Taman kada su učvrstili svoje pozicije i sve funkcioniše besprekorno, desilo se ovo. Svakom je život bitniji od karijere, a obzirom na situaciju smatraju da su ovde bezbedniji, jer se pola sveta okrenulo protiv Rusije. Oni su umetnici pre svega, ne mešaju se u politiku pa se u skladu sa tim nisu ni oglašavali, ali Rusija im je mnogo pružila i oni su tamo zaista velike zvezde – rekao je za “Svet” izvor blizak Bikoviću i Bosiljčiću.

Pročitajte: Više nije tajna – Ovako Miloš Biković zaista izgleda, fanovi u čudu (foto)

Foto: Instagram

Biković je u Moskvi imao premijeru filma, samo par dana pre početka rata, a kako je svojevremeno i sam rekao, navodno već razmišlja o drugim velikim tržištima.

– Mislim da je ova situacija podele neodrživa, a i ako bude postojala, ima i drugih velikih tržišta kao što je Kina. Rusija i ruska kultura su preživele i mnogo teže: revoluciju, spaljivanje knjiga, Prvi svetski rat, Drugi svetski rat. Kultura je jedino što preživljava, sve umire, ali kultura ostaje – istakao je glumac pre nekoliko meseci.

Pročitajte: Naježićete se – Miloš Biković saopštio tragične vesti, ovo su reči otrežnjenja (foto)

Foto: Instagram

Odmah nakon objave predsednika Vladimira Putina o delimičnoj mobilizaciji cene karata za letove iz Rusije su drastično poskupele. Gotovo svi letovi iz Rusije su već popunjeni, a cena preostalih karata je skočile su na astronomski nivo. Prema Google Flights-u, a kako prenose nemački mediji, najpovoljnija karta za let iz Moskve ka Istanbulu jutros je koštala 1.154 evra. Radi se o 13-očasovnom noćnom letu kompanije Azerbejdžan Erlajns sa presedanjem u Bakuu. Oko 11 sati i karte za ovaj let bile su rasprodate, kao i za sve ostale letove ka turskoj metropoli. Čini se da zbog novih vesti, mnogi još uvek ne planiraju povratak u Rusiju pa čak ni Biković.

Prošlo je skoro osam meseci otkako se situaciji u Urkajini ne smiruje. Miloš Biković je nakon dolaska u Beograd odlučio da se posveti životu i radu u Srbiji, a na Maldivima boravi već neko vreme i to, čini se, u društvu svoje prelepe izabranice. U danima iza nas, popularni glumac objavljivao je slike sa prelepe, prozirne plaže, delio aktivnosti sa svojim fanovima a pre nekoliko dana se i ruskim fanovima obratio šaljivim video prilogom gde je pričao na njihovom maternjem jeziku.

Pročitajte: Sreća je tako kratkog veka, Ivana je otišla – Miloš Biković ponovo sam, ona je kriva za sve

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Budući da povratak u Moskvu sigurno još uvek nije moguć, kakvi su Miloševi planovi za sada još uvek nije poznato.

Da li planira da život nastavi negde, na drugom mestu, van granica Srbije ili će se ovde skrasiti i oženiti prelepom Ivanom, ostaje samo da vidimo a mnogi navijaju i za to da talentovani glumac ostane u Srbiji kako bi publika koja ga voli i ceni, uživala u svemu što plasira putem Instagrama i malih TV ekrana.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić