Razlika u godinama između Brene i Bobe svet portal svet
Svet

June 19, 2024 14:30

By

Izgledaju kao skladan par, a malo je poznato da je Brena čak ovoliko starija od Bobe

Razlika u godinama između Brene i Bobe nije primetna

Lepa Brena i Boba Živojinović u braku su već 33 godine i oduvek su važili za jedan od skladnijih parova sa javne scene. Fahreta i Slobodan svojevreno su važili za najuspešnije Jugoslovene, te je njihova veza, a potom i brak, izazvala oduševljenje kod naroda. Međutim, tada je malo bilo poznato da postoji razlika u godinama između Brene i Bobe i to u pevačicinu korist.

Razlika u godinama između Brene i Bobe svet portal svet

Ata images

Razlika u godinama između Brene i Bobe paru nikada nije predstavljala problem

Brena je jednom prilikom ispričala kako se upoznala sa slavnim teniserom.

– Ja sam putovala puno i meni su prilazili uvek značajni ljudi. Moram da ispričam jednu anegdotu. Te godine smo snimali film “Hajde da se volimo” drugi deo, pa smo snimali onu scenu sa Gidrom Bojanićem, gde snimamo pesmu “Udri Mujo”.

Nikoga nije bilo tu osim “Slatkog greha”, kamermani, snimatelji, znači cela filmska ekipa. Kako pevam deo: “Udri, udri Mujo”, ja vidim kako neki lep, visok i zgodan markantan muškarac prolazi i tu se zadržava. Kada smo završili, ja pitam Raku Đokića: “Ko je bio tu taj visok i lep dečko?”, on mi kaže da je bezveze neko, da je došao na trening.

Razlika u godinama između Brene i Bobe svet portal svet

Rajko Ristić

– Dobijamo novi raspored za tu filmsku ekipu, nas 250 se pomera i idemo da snimamo scene na Divčibarima. Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao da prebaci sve, jer da smo se upoznali tu, da je pitanje da li bismo završili film – ispričala je Lepa Brena u emisji “Amidži šou”.

Razlika u godinama između Brene i Bobe nije prevelika

Proces njihovog upoznavanja ubrzao je legendarni Bata Živojinović na premijeri filma.

– Pokojni Bata Živojinović mi je rekao: “Znaš li ko je na promociji? Slobodan Boba Živojinović! Šta radiš ovde, idi tamo i pozdravi ga”. I ja sam kroz tu masu prošla i prišla mu rečenicom: “Šta si ti čekao do sada?”, zagrlila ga i poljubila. To nam je bio prvi susret – rekla je pevačica i dodala:

– Otišli smo na tvrđavu na večeru i tu smo se dogovorili na toj večeri da ćemo se viđati, družiti, mada smo znali da je to bio već spoj koji je bilo jako teško razdvojiti.

Razlika u godinama između Brene i Bobe svet portal svet

Ivan Vučićević

Brena se za Bobu udala kada je imala trideset i jednu godinu, dok je on imao 28 godina, što znači da je folk diva od supruga starija tri godine.

Brena i posle više od četiri decenije na javnoj sceni važi za jednu od najzgodnijih pevačica, dok se Boba s godinama znatno promenio, pa bi sada retko ko i rekao da je on mlađi od pevačice.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES