Trudnoća Seke Aleskić svet portal svet
Svet

May 21, 2024 11:45

By

Ko bi reko da je čak ovoliko starija od njega: Ovo je razlika u godinama između Seke i njenog muža

Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka se ne primećuje

Seka Aleksić i Veljko Piljikić već 14 godina su u srećnom braku i važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene. Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka Piljikića nije im predstavljala problem kada su otpočeli svoju ljubavnu vezu, jer je, kako pevačica kaže, odmah znala da je on čovek njenog života.

Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka

Ata images

Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka neprimetna je

– Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka… Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: “Ovo će biti moj muž”. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve.

Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo – rekla je Seka svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka

Photo : Antonio Ahel

– Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno… Jedva sam čekala da izgovorim “sudbonosno da” – rekla je Seka ranije.

Pročitajte Raj na zemlji – Seka Aleksić pokazala dvorište u kome jedan detalj posebno privlači pažnju

– Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje – priznala je Seka koja je s Veljkom dobila sinove Jakova i Jovana.

Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka

Instagram

Razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka nije predstavljala problem kada je ljubav u pitanju.

– I te kako mislim da su godine važne, a smatram da je idealna razlika ono što imamo moj suprug i ja. Dve godine sam starija od Veljka – priznala je Seka Aleksić, koja je u aprilu proslavila 43. rođendan i za koju niko nikad i ne bi rekao da je uopšte starija od supruga, naprotiv, izgleda znatno mlađe.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES