Ceca Ražnatović podržala sina i snaju 
NEVEROVATNO

16 Juna, 2022 18:00

Isplivala istina: Ražnatovići kumovali Anastasijinom raskidu sa Đorđem? Ovo su razlozi zbog kojih im se nije dopadao

Ražnatovići Đorđa nisu prihvatili kao Nemanju

U ljubavi Anastasije Ražnatović već tri meseca cvetaju ruže, a pevačica je, čini se, nikad srećnija.

Iako se i ranije činilo da je Cecina ćerka veoma srećna i ispunjena, iznenadni raskid sa Đorđem dokazao je da ipak nije bilo tako.

ražnatovići

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, kako izvor blizak Ražnatovićima tvrdi, Anastasija i pre kupovine zajedničkog stana sa bivšim dečkom nije bila sigurna da je Kuljić pravi izbor za nju. Bez obzira na to što je on uvek bio divan prema njoj, svi koji ih poznaju kažu da oni nisu jedno za drugo.

Ražnatovići kumovali raskidu Anastasije i Đorđa

Iako se pravi razlog njihovog razloga ne zna, izvor tvrdi da je krahu dugogodišnje veze kumovala porodica Ražnatović.

On tvrdi da Ceca i Veljko nikada nisu zavoleli Đorđa, te da se ni on nije naročito uklopio u porodicu.

– Ražnatovići su veseli ljudi, domaćini, Ceci po osmehu vidite koliko je srdačna, topla… A, Veljko je njena kopija, s druge strane Đorđe je potpuno drugi tip. Pa, kad ste njega videli na nekom snimku ili slici sa Anastasijinom majkom ili bratom. On se prosto nije uklapao u tu porodicu i mislim da je to dosta uticalo na prekid njegove i Anastasijine veze – tvrdi izvor i nastavlja.

Pročitajte: Zar tako brzo? Cecina naslednica donela odluku koja će joj promeniti život – Anastasija napustila sve, nije se ni osvrnula (foto)

ražnatovići

ATA/IMAGES

– A videli ste Nemanju, dečko došao s porodicom i svi su se tako uklopili s Ražnatovićima kao da se znaju sto godina. Čestitao Ceci rođendan… Kad su došli iz Španije za sve Ražnatoviće su doneli poklone, ne samo za Tasu. Srodili su se kao da se ceo život znaju. Gudelji obožavaju Anastasiju, a i što ne bi, mlada, lepa, uspešna, lepo vaspitana… I Đorđe nije loš dečko, ali ni blizu Nemanji, verujte mi – tvrdi prijatelj Cecine porodice.

A, da je Anastasija zaista srećna pored Gudelja svedoči i to što se ne odvaja od njega.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM