Bivši dečko Aleksandre Prijović
Drama se nastavlja

June 11, 2022 13:00

By

Potres u porodici Aleksandre Prijović: Nakon spekulacija o razvodu oglasila se na Instagramu: Ovo je samo zvuk tišine…

Razvod Aleksandre Prijović – Vest koja je potresla estrade

Pre nekoliko dana popularna pevačica Aleksandra Priijović iznenadila je nesvakidašnjim potezom. Ona je, naime, sa svog Instagram profila obrisala sve slike i video snimke pa je umesto naloga na kom smo imali da vidimo pregršt divnih fotografija osvanula velika bela površina.

Doslovno, sa njenog naloga uklonjene su sve dragocene uspomene pa čak i one sa Filipom i sinom Aleksandrom.

Razvod Aleksandre Prijović – Da li je sve samo farsa?

Da li je brak u kom je do nedavno uživala sa suprugom Filipom Živojinovićem narušen, još uvek nismo dobili zvaničnu potvrdu, ali mnogi nagađaju da se u životu lepe pevačica dešavaju ozbiljni potresi. Nakon što je šokirala javnost i sa naloga sklonila sve što ima veze sa njenim privatnim životom i karijerom, osvanuo je novi post koji je ipak, znatiželjnima rekao mnogo.

Pročitajte: Razvodi se Aleksandra Prijović? Pevačica obrisala sve zajedničke fotografije sa Filipom (foto)

Razvod Aleksandre Prijović

Instagram printscreen

Ukoliko ste pomislili da je nakon dužeg vremena prvi post bio onaj sa Filipom ili možda čak i sa sinom Aleksandrom, prevarili ste se. Posle gomile spekulacija javnost je ugledala ništa drugo do snimak novog spota za pesmu “Zvuk Tišine.”

Razvod Aleksandre Prijović – Zvuk tišine

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Interesantno je da se Aleksandra uopšte nije oglasila povodom silnih govorkanja pa čak ni demantovala navode o razvodu. Ime maločas pomenute pesme dobro opisuje celu situaciju budući da od nje nemamo nijedan pisani trag demanta u vezi sa brakom i njenim privatnim životom.

Ovaj njen potez mnogi komentariši i kao marketinški trik, a mi opet sa nestrpljenjem očekujemo zvaničnu potvrdu da li ćemo lepu pevačicu i njenog supruga i u narednom periodu gledati kao jedan od najsrećnijih i najzaljubljenijih parova ili je ipak svemu došao kraj.

FOTO: Rajko Ristić