Razvod Dalile i Dejana
tužno

11 септембра, 2022 21:00

Pokajala se, sve bi uradila da bude kao pre: Dalila otvoreno pati za Dejanom (foto)

Razvod Dalile i Dejana glavna je tema medija bio mesecima unazad…

Dalila i Dejan Dragojević obeležili su prethodnu sezonu „Zadruge“ . Pobednik i njegova drugoplasirana supruga u potpunosti su ogolili svoje žviote pred kamerama, međusobno su se varali, potpisivali papire za razvod na kanti za đubre, međutim brak i dalje nije zvanično okončan.

Pročitajte: Dalila ima dečka, ali od Dejana ne odustaje – Priznala da će ih jedna stvar zauvek povezivati

Razvod Dalile i Dejana

Foto: Ivan Vučićević

Dok neki tvrde kako je sve ovo njihov dogovor, i kako će se u nekom trenutku Dragojevići pomiriti, Dalila i Dejan po medijima navode kako jedva čekaju da se i zvanično razvedu. Dejan je već nekoliko meseci u srećnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, koja je i ove sezone ušla u belu kuću, a Dalila posle Filipa Cara i izvesnog Gringa ljubi Luku Nikolića.

Njen bivši suprug je svečano otvorio novu sezonu najpopularnijeg rijaliti šou-programa i ispratio sadašnju devojku uz obećanje da će je čekati. Međutim, s obzirom da razvod Dalile i Dejana će se desiti uskoro, on se mora sresti sa Dalilom. Mujićeva za to vreme, uživa u rodnom Gornjem Šepku i odmara posle turbulentnog leta.

Pročitajte: Razvod Dalile i Dejana je neminovan – Dragojević ZANEMEO od muke! Pustili mu snimak Dalile i Cara!

Razvod Dalile i Dejana

Foto: Instagram

Sinoć je na „Instagramu“ objavila video gde snima kuću, međutim, ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pesma koja ide u pozadini „Ko to meni fali da je tu!“. Većina njenih fanova složila se da se Dalila pokajala i da otvoreno pati za Dejanom, te da ako se Aleksandra duže zadrži u Zadruzi možda postoji i šansa za pomirenjem supružnika.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram