Dom Jelene Karleuše
Svet

December 30, 2022 14:37

By

Karleuša progovorila o krahu braka: Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Razvod Jelene i Duška i dalje je tema koja sve veoma zanima, međutim, već neko vreme strasti su se stišale i o tome se nisu oglašavali ni pop diva, ali ni advokat poznatog fudbalera. A, jedino što je javnost zna jeste to da Karleuša i Tošić žive pod istim krovom, što je pevačica otrkila jednom prilikom.

Pročitajte: Jelena Karleuša od kuće i dvorišta napravila novogodišnju bajku – Ovakav glamur još nije viđen VIDEO 

Foto: Instagram

Ona i sada, za Kurir, potvrdila tu informaciju, ali i otkrila od čega zavisi razvod Jelene i Duška.

– Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece – rekla je Jelena, pa nastavila.

Pročitajte: Nije uvek živela u luksuzu – U ovom skromnom domu odrastala je Jelena Karleuša FOTO 

Foto: Instagram

– Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi – rekla je Karleuša i tako ponovo potvrdila da je upravo ona ta zbog koje njihov brak i dalje opstaje.

Rajko Ristić

Jelena ima samo jednu želju

Pop diva otkriva da nema nekih specijalnih želja kada je nova godina u pitanju.

– Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti se*s, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM