Karleušin album Alpha
Svet

October 11, 2022 19:30

By

U jeku priča o razvodu isplivala nova fotografija Karleuše i Duška, supružnici se ipak viđaju? (foto)

Razvod najintrigantnijeg para Tošić, još uvek je tema o kojoj se neprestano priča

Šta se događa u životu najpoznatijeg para mnogi bi želeli da saznaju – fanovi su nestrpljivi da zadovolje svoju znatiželju a intriga je sve više. Iako se u poslenje vreme čak ni Jelena ne oglašava na temu razvoda, na društvenim mrežama je ipak vrlo aktivna. Vidimo da putuje, uživa sa ćerkama, nastupa, a o njenom još uvek zakonitom suprugu, ni traga ni glasa. Fudbalski menadžer povukao se u ilegalu kako bi period oko razvoda prošao bezbolno a o svemu tome umestno njega nedavno se oglasio njegov advokat. 

Pročitajte: Karleuša neutešna, čeka papire za razvod – Bivši suprug pored druge žene slavi ljubav i nazdravlja (foto)

Foto: Instagram

– Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – rekao je Premović nedavno.

Pročitajte: Duško Tošić u društvu turske lepotice – Ona je Jelenina kopija, a upoznao ih je bivši muž jedne pevačice (foto)

Karleušine naslednice juče su proslavile 13. i 14. rođendan

Foto: ATA images

Iako mnogi navijaju da ljubavi daju još jednu šansu, u bunilu ove teme, želje i čežnje da ih ponovo vide zajedno, neiscrpna tema su i njihove zajedničke fotografije koje fanovi čuvaju na Instagramu na fun page stranicama. Pregršt prelepih fotografija svedoči o ljubavi a tu su, naravno, i mnogobroojne slike s putovanja, letovanja i mnogih drugih destinacija.

Ipak, jedna je ukrala svu pažnju. Jelena i Duško s početka ljubavne idile, prelepi i mladi, uslikali su se u liftu dok ju je on grlio oko struka. Duško, iako okarakterisan kao hladan i povučen, imao je blagi osmeh na licu a mnogi su prokomentarisali da je iza ozbiljnog lica krio veliki emotivac koji je Jelenu voleo iznad svega.

Pročitajte: Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta… Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića 

Foto: Instagram

Želja publike i fanova da ih ponovo vide zajedno ide toliko daleko da neki pretpostavljaju da se oni i dan-danas viđaju, što je, sigurno smo za sad, još uvek nemoguće budući da je Jelena u Beogradu a Duško u Istanbulu…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram