Razvod Nine Badrić
Svet

9 Februar, 2023 17:00

U strogoj tajnosti i bez pompe: Nina Badrić konačno rekla DA, stigla je i crkvena potvrda

Razvod Nine Badrić konačan je

Nina Badrić čekala je četiri da dobije crkveno poništenje braka od bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Zbog kanonskog prava, prema kom svi detalji iz procesa ostaju tajna čak deset godina nakon njegovog završetka, bivši supružnici ne žele da komentarišu sam proces, koji je do sada uspeo samo retkima. Osim njih, crkveno su se razveli i Danijela Martinović i Marko Perković Thomspon. 

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Nina Badrić važi za jednu od najlepših pevačica, a ovo je njena sestra Sunčica FOTO

Kosa Nine Badrić

Foto: Instagram

Konačno DA crkvenom razvodu

Kako piše Večernji list, pevačica ovu novost ne želi da komentariše jer po kanonskom pravu, svi detalji iz procesa ostaju tajna čak deset godina nakon njegovog završetka. Tportal je pokušao doći do obe strane, ali komentara i odgovora nije bilo.

Na temelju kog razloga su bivši supružnici uspeli dobiti crkveno poništenje, nije poznato, no zna se da pred svetovnim sudom dovoljno je spomenuti da među dvoje ljudi postoje nepremostive razlike, dok pred međubiskupijskim sudovima, treba mnogo više od toga.

Pročitajte: Da li je prepoznajete – Nina Badrić promenila lični opis, svi se pitaju zašto je ovo uradila (foto)

nina badrić

nina badrić

Podsećanja radi, Nina Badrić i Bernard Krasnić upoznali su se 2000. godine, a verili tri godine kasnije u Dubrovniku. 2006. godine crkvene su zavete izmenili u crkvi Majke Presvete Device Remetske, a slavlje je održano u Istri. Samo tri godine kasnije, Nina je poslala medijima saopštenje u kojem je priznala da njihov brak nije uspeo.

– Naš razvod je sporazuman. Učinili smo sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak – napisala je tada.

Ipak, odlučili su da braku daju još jednu šansu, no 2012. godine on je okončan. Bernard Krasnić nakon toga pronašao je sreću kraj Latice Ivanišević, s kojom se venčao u Splitu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Tportal.hr

FOTO: ATA images