pevačica seka aleksić
šokantno

30 Oktobra, 2022 22:00

Podgrejala priče o razvodu: On je vratio Seki Aleksić osmeh na lice, ona ga odmah prigrlila, šta će reći Veljko na ovo? FOTO

Razvod Seke i Veljka uzdrmao javnost

Seka Aleksić poznata je kao porodična žena koja ne voli previše da se eksponira kad za to nema dobar razlog. Baš zbog toga je i javnost počela da spekuliše o njenim ljubavnim problemima. Naime, folkerka sa svojim prijateljem Stanislavom Zakićem stalno je na nekim putovanjima odakle objavljuje provokativne fotografije.

Pročitajte: Strašne vesti stižu iz grada mode – Seka Aleksić u ogromnom problemu, moli javnost za pomoć (video)

Razvod Seke i Veljka

Foto: Instagram

Po društvenim mrežama glavna je jedna tema – razvod Seke i Veljka. Međutim, budimo realni, koliko je to moguće? Folk zvezda i njen suprug toliko se vole i uživaju u porodičnom životu daleko od svih, da bi malo ko poverovao u neki rastanak. Nedavno je na Tviteru osvanula fotografija uz komentar:

Pročitajte: Seka Aleksić maltretirana – Slika pevačice pognute glave uznemirila javnost, Veljko se ne oglašava

Razvod Seke i Veljka

Foto: Twitter

“Koliko sam sigurna da se ova žena razvodi, niko me ne može ubediti u suprotno”. Ubrzo je odreagovala i Seka objasnivši da za tu priču u njenoj porodici nema mesta, te da je sve u najboljem redu.

Ono što ovih dana uveseljava porodicu Piljikić je novi član njihove porodice. Da, dobro ste pročitali. Iako joj je najveća želja da se po treći put ostvari u ulozi majke, na to će još malo pričekati, ali neko drugi Seki je vratio osmeh na lice. U pitanju je ogroman đakuzi u kojem će moći da uživa i tokom hladnih dana u svom rajskom dvorištu.

Pročitajte: Posle dva dečaka, devojčica – Seka Aleksić odabrala ime za ćerku, uslišena najveća želja sina Jakova

Razvod Seke i Veljka

Foto: Instagram

Kako joj je ovo bila velika želja koju je sebi ostvarila, verujemo da se suprug Veljko istoj nije protivio. Tako će Seka, Veljko, Jakov i Jovan tokom cele godine moći da uživaju u kupanju i masiranju.

Razvod Seke i Veljka definitivno nije moguć, s obzirom da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača uprkos brojnim preprekama na koje nailaze kao i svi parovi.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images