razvod suzane jovanović
Svet

22 Novembra, 2022 22:00

Razvod Suzane Jovanović bio je neizbežan: Moj sin je odrastao uz Sašu, on će zauvek biti njegov otac bez obzira na sve…

Razvod Suzane Jovanović nije bio lak 

Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović iz dugogodišnje ljubavi imaju ćerku Aleksandru. Iako Suzana ima sina sa muškarcem sa kojim je bila u braku pre Saše, Popović ga smatra ravnopravnim članom porodice i svojim sinom. Razvod Suzane Jovanović bio je neprijatan jer je Danijelov biološki otac pevačici pravio probleme.

Pročitajte: Razvod Saše Popovića i Suzane Jovanović uzdrmao javnost

Ćerka Saše Popovića

Foto: Ata Images

Pevačica i Popović venčali su se 1998. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Aleksandru. Međutim, Saša nikada nije krio koliko voli Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka.

– Volim ga kao da je moj najrođeniji, žao mi je što mu ja nisam pravi otac – više puta je ponovio Saša Popović, kome Danijel uzvraća ljubavlju i poštovanjem.

Pročitajte: Saša Popović POBESNO – Suzani Jovanović nude OZBILJNE pare, a ona neće da uzme

Foto: Rajko Ristić

Suzana je o prvom suprugu, za koga se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, govorila svega nekoliko puta za sve ove godine, a može se reći da ga se nerado seća.

– Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin – izjavila je jednom prilikom pevačica, prenosi „Hello“ koja je, kako bi se u potpunosti posvetila mužu i deci, svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan.

Pročitajte: Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina – Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

Ata images

Međutim, razvod Suzane Jovanović od prvog supruga nije bio lak, jer je on na sve načine pokušavao da joj oduzme sina.

– Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederavu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da ga on čuva pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom – otkrila je nedavno tekstopisac Ljiljana Jevremović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram