SUZANA MANCIC
Star

14 Februar, 2022 16:00

SUZANA MANČIĆ PRED BANKROTOM!? Otkrila sve o razvodu, a onda priznala kako je biti samohrana majka!

Najpoznatija i najzavodljivija loto devojka Suzana Mančić kaže da danas neće slaviti Dan zaljubljenih jer kako tvrdi istrošila se u prethodnom periodu kada su njenom suprugu bili rođendan, pa imendan.

suzana mancic

ATA/IMAGES

Poznata voditeljka a i  glumica, nedavno se vratila iz Atine, gde živi njen još uvek zakoniti suprug Simeon Ocomokos, sa kojim je navodno u procesu razvoda. Suzana kroz prepoznatljiv osmeh kaže da danas neće slaviti Dan zaljubljenih, jer nije kupila poklon za dragog.

Televizijska ličnost otkrila je da današnji dan ne želi da proslavi s obzirom da se u prethodnom periodu mnogo istrošila. A da li je to pravi razlog, pokazaće vreme.

– Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu pre desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota – kaže Suzana koja voli odlaske u Grčku.

Pročitajte: PUKLA LJUBAV! Suzana Mančić otkačila Simeona!

Otkrila sve o razvodu?!

Zavodljiva plavuša iako je nalazila beg od stvarnosti u bajkovitoj Atini, sa suprugom Simeonom je ipak kako saznajemo, došlo do zahlađenja odnosa.

– Divno sam se provela, često sam u Atini i tamo se odmorim. Prvo, tamo nemam nikakvih obaveza, ponesem neku lepu knjigu, nađem se sa rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno – ističe voditeljka koja je već decenijama samohrana majka Teodore i Natalije Kunić, koje je dobila u prvom braku.

Priznala kako je biti samohrana majka!

SUZANA MANCIC

BOJAN VUKOVIĆ

Naslednice Teodora i Natalija su najveća podrška popolarnom tv licu naše estrade, te i danas zajedno žive u porodičnom domu u srcu Beograda gde uvek vlada harmonična atmosfera.

– Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj finansijski status jer sam uvek bila uspešna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistancije samohranih majki, treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca dece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada – kaže Suzana, koja smatra da se ne treba tako lako odlučiti za razvod:

Kao veoma mlada Suzana je doživela krah ljubavi i razvod od biznismena Nebojše Kunića, a to je nije pokolebalo da naslednice izvede na pravi put. I postane dama od ugleda.

– Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo – istakla je Suzana za „Blic“.

Pročitajte: „Ljubav nikad ne prestaje!“ Anina dirljiva poruka Mrki na današnji dan će vas potpuno slomiti!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM