Svet

20 Februar, 2022 09:59

RAZVODE SE NOVAK I JELENA? Nemački mediji ŠOKIRALI SVET najnovijim vestima!

Kao bomba danas odjeknula je vest da se Novak Đoković, naš prvi reket i njegova supruga Jelena Đoković razvode. Nemački „Heute“ objavio je članak koji je sve šokirao i to pod naslovom „Ništa od razvoda? Novak i Jelena ponovo zajedno!“. Mnogima ovo deluje kao još jedan pokušaj destabilizacije Novaka pred turnir, a koji je najbolji način za to nego nove spletke i skandali.

Novaku opet udaraju na porodicu?

Foto: Ata Images

Uz objavu koja je uznemirila čitav svet a posebno fanove poznatog para, priložena je i objava sa Tvitera koja je pokrenula lavinu komentara. Mnogi su užasnuti zbog ovih navoda a deo komentara možete pročitati upravo na Tviter linku.

PROČITAJTE: Novak i Jelena upisali sina u posebnu školu! “Imaće časove u prirodi i ješće samo organsku hranu!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

U delu teksta koji je objavljen u maločas pomenutom nemačkom tabloidu ističe se da se Jelena povukla dok je Novak bio u Australiji.

Novakova supruga Jelena nije se nigde pojavljivala sa svojim suprugom dok je prolazio kroz težak period u Australiji. Dugo je nije bilo na društvenim mrežama, pa su počele spekulacije o njihovom razvodu. Međutim, pojavili su se zajedno u Dubaiju i razrešili misteriju – piše u delu teksta čime je očigledno pokušano da se prvi reket sveta uzdrma uoči nastavka sezone budući da je Nole zajedno s Jelenom bio tokom čitavog boravka u Beogradu.

PROČITAJTE: Priznala da je zaljubljena a sad se krije od javnosti? Reakcija Aleksandre Mladenović ZBUNILA SVE! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Ata Images / Instagram