Razvodi se Indi
Svet

February 12, 2023 11:15

By

Indi brutalno isprozivala bivšeg muža: U oktobru su se venčali, a sada je u toku brakorazvodna parnica FOTO

Razvodi se Indi posle samo četiri meseca braka

Početkom oktobra prethodne godine Indira Aradinović Indi udala se za tajanstvenog biznismena srpskog porekla koji živi i radi u Danskoj. Pevačica o ljubavnom izboru nije javno govorila niti je partnera eksponirala u medijima, a kada je stala na ludi kamen mislila je da je to za ceo život.

Pročitajte: Indi i Edita se potukle nasred ulice – Majka ih jedva razdvojila, kamere sve zabeležile VIDEO

Razvodi se Indi

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ

Međutim, život piše romane. Pa tako samo nekoliko dana nakon skandala u kojem se zatekla kada se potukla sa mlađom sestrom Editom Aradinović, Indi ponovo prolazi kroz težak životni period. Naime, gostujući u emisiji AmiG show nagovestila je da u njenom braku postoje trzavice ali nije želela da detaljiše već je kazala da joj je emotivni život na “stendbaju”.

Ipak posle samo nekoliko dana stigla je nova vest – razvodi se Indi. Aradinovićeva je to i potvrdila putem društvenih mreža a sada već bivšeg muža je brutalno isprozivala:

Pročitajte: Srce se raspada i krvari – Editu i Indi Aradinović pogodila strašna tragedija, imao je samo 21

Razvodi se Indi

Foto: Instagram

– Organizam pripremam za operaciju i, pritom, ne žurim da potpišem papire za razvod koje je on već potpisao. Dečkić mi se još hvali kako skija po planinama. U zdravom telu zdrav duh. Čime se budala ponosi, pametan se stidi. Pritom, u situaciji u kojoj sam se našla sa rođenom sestrom, nije uzeo avion i seo i došao da bude uz mene kao drug i prijatelj, i bivši – čime je pevačica rastužila mnoge.

Pročitajte: Indi je zbog operacije život visio o koncu, a danas je ponovo završila u bolničkoj postelji

Razvodi se Indi

Foto: Instagram

– Dok neko skija po planinama, neko prolazi težak period u životu, opet sama. Odlaze nam najbliži, spremamo se za operaciju, pripremamo se za razvod. Ali dobro. Lekcija nikada nije na odmetu. Nauči se čovek svega, dok je živ. Sve prođe. I dobro i loše… – napisala je pevačica na svom instagram nalogu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Foto: Dragan Petrović by FVS weddings