Recept Dragane Mićalović svet portal svet
Svet

June 17, 2024 17:00

By

Dragana Mićalović otkrila recept za domaći šampon od koga se kosa ne masti i ne puca, a miriše božanstveno

Recept Dragane Mićalović za šampon od koga kosa blista

Dragana Mićalović osvojila je publiku kako svojom glumom, tako i svojom priordnom lepotom i neposrednošću, te je od samih glumačkih početaka postala jedna od omiljenih srpskih glumica.

Recept Dragane Mićalović za uspeh kakav je ona postigla ne postoji, ali postoji za lepotu kakva je njena, prirodnu, nenametljivu i danas veoma retku.

Recept Dragane Mićalović svet portal svet

Foto: ATA images

– Trudim se da se zdravo hranim, nosim hranu sa sobom i uvek odvojim vreme za svoja tri velika obroka. Nisam pristalica dijeta i uzdržavanja hrane. Ja sam neko ko mora da ima tri obilna obroka koja moraju da budu zdrava – otkrila je Dragana jednom prilikom.

Pročitajte Dragana Mićalović rasplakala majku, mesecima od nje krila da je kupila stan – Zavirite u njen dom

Pored toga što se hrani zdravo, glumica se trudi da i njena kozmetika bude što prirodinija, pa je jednom prilikom podelila recept za domaći šampon od koga se kosa ne masti i uvek izgleda lepo i  blistavo.

Recept Dragane Mićalović svet portal svet

Ivan Vučićević

Njen šampon sadrži aktivni ugalj, pa vam donosimo najpopularniji recept koji možete odmah isprobati. Kokosovo ulje je važno za negu vlasi, a miris eteričnog ulja možete izabrati i sami. Ne savetuje se samo da koristite čajevac, jer takav šampon može biti prejak za kožu glave.

Recept Dragane Mićalović za domaći šampon

Sastojci:

2 kašike aktivnog uglja
1 kašika kokosovog ulja
150 g domaćeg sapuna
10 kapi eteričnog ulja lavande
250 ml destilovane vode

Recept Dragane Mićalović svet portal svet

Pexels

Priprema:

Izrendajte sapun pa ga istopite u vodi. Dodajte kokosovo ulje i ulje lavande, a potom i aktivni ugalj, pa dobro izmešajte i sipajte u čistu bočicu. Pre pranja kose uvek energično protresite šampon, a ako imate svetlu boju, temeljno je isperite nakon pranja.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, PEXELS