

Svaka domaćica u Srbiji od sada će ovako kuvati pirinač: Goca Tržan otkrila magičan trik RECEPT
Recept Goce Tržan za rižoto fenomenalan je
Recept Goce Tržan za rižoto definitvno je odlična zamena za ručak ukoliko ste u žurbi… Dovoljno je da imate volju i omiljeni pirinač koji vrlo lako možete naći u u bilo kojoj prodavnici i dodati sastojke po ukusu. Goca Tržan se opredelila za biftek ali vi možete kombinovati po svojim afinitetina.
Recept Goce Tržan za rižoto praktičan je i nije mnogo kaloričan
Prvi ručak skuvala je kao devojčica, pa nije čudo što je postala pravi majstor u kuhinji i svaki ručak koji spremi pamti se. Recept Goce Tržan za rižoto svakako spada u jedan od najukusnijih koje je spremala.
Sastojci:
šolja pirinča za rižoto
250 g bifteka
150 g šampinjona
15 g sušenih vrganja
kocka za goveđu supu

Ivan Vučićević
so, biber, majoran
100 g parmezana
nekoliko kriški pančete
1 ljubičasti luk
300 ml crnog vina
seckani peršun

Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja
Priprema:
Biftek isecite na tračice, a šampinjone na četvrtine. Vrganje potopite u vodu. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, a zatim dodajte seckani biftek. Malo prodinstajte, a zatim dodajte i šampinjone, pa sve začinite. Promešajte, a onda sipajte pirinač, ostavite da se sve krtko propeče, pa dodajte vrganje i malo vode iz vrganja, pa vino.
Ostavite da se sve lagano krčka uz dodavanje proključale vode. U međuvremenu propržite slaninicu. Pred kraj dodajte parmezan seckan na kockice i kockice putera i sve lepo promešajte. Rižoto servirajte na tanjir i dodajte slaninicu i listove peršuna.